EBA Dosya Açılmıyor

Kodla Büyü

kisnorbo

Aktif Üye
Arkadaşlar Faz-2 kurslar başlayacak. Kursiyer öğretmelere eba dosyadan paylaşım yapmamız gerekiyor diye anlatıldı güncelleme eğitiminde. Sistemi açabilen var mı?

eba dosya tamamen baştan yazılıyor o yüzden şimdilik üstünkörü anlatın ve dosya paylaşımlarını usb belleklerle yapın

ne iştir bu ya adamlar kurs verin anlatın diyor ama kendi sistemleri açılmıyor sonra kurs verdiğimiz öğretmenler bu fatih projesinden bir halt olmaz diyor. hadi anlatabilirsen anlat...

maalesef 7-10 gündür hiç açmıyor. daha önceleri de sıkıntılıydı... moral bozucu...

Ortalıkta dolaşan haberlere göre Eba Dosya projesi sonlandırılmış ama açıklanmıyor. ( 850.000 öğretmen + 17 .000.000 öğrenci ) × 10 GB artık siz hesaplayın. Altından kalkamadılar herhalde.

hemenyardim' Alıntı:
Ortalıkta dolaşan haberlere göre Eba Dosya projesi sonlandırılmış ama açıklanmıyor. ( 850.000 öğretmen + 17 .000.000 öğrenci ) × 10 GB artık siz hesaplayın. Altından kalkamadılar herhalde.

Öğrenci alanı 1 gb hocam. Son bir aydır 2 kurs verdim, aynı labta aynı anda bağlanmaya çalışınca çok sıkıntı yaşadım ama, farklı yerlerde neredeyse sorunsuzca çalışıyor. Öğretmenler dosyalarını yükleyip paylaşım yapabildi. Ama bu hızda giderse kurslar arttırkça, katılan öğretmen sayısı da oldukça artacağından sistemin pek kaldırabileceğine bende çok ihtimal vermiyorum.

eba dosya ya dosyaları yükledim ama paylaşım için kişilerin tc lerini yazıyorum ama isimleri çıkmıyor o yüzden paylaşamıyorum bu sorun sadece bende mi var

okanbaris' Alıntı:
eba dosya ya dosyaları yükledim ama paylaşım için kişilerin tc lerini yazıyorum ama isimleri çıkmıyor o yüzden paylaşamıyorum bu sorun sadece bende mi var
Eğer öğretmenler ebaya hiç girmemişse gelmemesi normaldir. Öğretmenler EBA'ya giriş yapmışlarsa sorun olmaz.

BBNET
Geri