Y yesimk06 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,041 5 Şubat 2018 #1 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısında Kullanılmak üzere hazırlanmış EBA Dersteki yenilikleri içeren kısa tanıtım sunumu. Ekli dosyalar EBA Derstekı yenılıkler.rar EBA Derstekı yenılıkler.rar 839.1 KB · Görüntüleme: 297
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısında Kullanılmak üzere hazırlanmış EBA Dersteki yenilikleri içeren kısa tanıtım sunumu.
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,793 5 Şubat 2018 #2 Arayüz değişmiş, işleyişte de yenilikler yapılmış. Lakin ben giriş yapamadım. Ayrıca sisteme ait istatistikler de sıfırlanmış.
Arayüz değişmiş, işleyişte de yenilikler yapılmış. Lakin ben giriş yapamadım. Ayrıca sisteme ait istatistikler de sıfırlanmış.
Y yesimk06 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,041 5 Şubat 2018 #3 ufak tefek imla hatalarını düzeltip tekrar yükledim. Ekli dosyalar EBA Derstekı yenılıkler.rar EBA Derstekı yenılıkler.rar 839.1 KB · Görüntüleme: 183
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 5 Şubat 2018 #6 Süpersin Yeşim hocam ... Yasemin hocamı da unutmayalım... Ellerine sağlık
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 6 Şubat 2018 #12 Bu arada öğrenme adımı ile ders akışı arasında ne gibi farklar var... Bir iki tane biliyorum, sizlerin de görüşünü sorayım
Bu arada öğrenme adımı ile ders akışı arasında ne gibi farklar var... Bir iki tane biliyorum, sizlerin de görüşünü sorayım