EBA DERS öğrenci listesi

Kodla Büyü

hijacker.23

Site Gezgini
Arkadaşlar EBA derste sınıf ve şube seçildikten sınıf listesi gelmiyor. Çalıştığımız okuldaki mevcut şubeler otomatik gelirken sınıf listeleri boş geliyor. bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    64.5 KB · Görüntüleme: 2,281
tüm seçtiğim sınıflarda 1 öğrenci gözüküyor.Bir de sınıf listesinde 9-A dan 6 adet gözüküyor.11-D den 3 adet gözüküyor.

Ben öğrencilere şifre dağıttım ve özellikle sınıfın birinde hepsini eba ya kayıt ettirdim. eba derste o öğrencilerde görünmüyor..

aynı sorunu yaşıyorum. öğretmen ark. ödev verip takip etmek istiyor ama sınıf isimleri çıksa da öğrenci listesi boş. empty student group hatası veriyor

hocalarım eba sınıfım uygulaması kaldırıldımı? sonuçta öğrencinin giriş yapması gerekir

emin değilim ama bir öğrenci hesabı ile Eba derse giriş yaptıktan belli bir süre sonra öğrenci grupları içinde çıkıyor. Bu sureye tam olarak bakmadim.

Hocam öğrenciler ebaya girince sanırım e-okuldan bilgisini çekiyor öğrencinin. O yüzden öğrencinin ebaya en az 1 kez girmesi gerekli.

cgg*seco' Alıntı:
Hocam öğrenciler ebaya girince sanırım e-okuldan bilgisini çekiyor öğrencinin. O yüzden öğrencinin ebaya en az 1 kez girmesi gerekli.
herkes girdi hocam bt sınıfında tüm öğrencilerin sayfasını açtırdım ödev paylaşayım dedim bu hatayı verdi

BBNET
Geri