EBA da puan sistemi kapanmış mı? Öğrenciler puan artmıyor dedi?

Kodla Büyü
EBAda bir sıkıntı daha var sanırım bu sene:
Eskiden öğrencinin sınıf grubu otomatik güncelleniyordu e okuldan çekerek. Şimdi bazıları otomatik, bazıları "bilgilerimi güncelle" deyince aktarılıyor.
Hatta geçende 5 lere attığım EBA çalışması 6lardan bir öğrenciye gitmiş. Yani geçen sene 5a olan bir öğrenci bu sene de orda mı kaldı acaba 6a grubuna aktarılmadı diye de kafamda soru işareti oluştu.

Ama puan alacam diye de saçmasapan paylaşımlar yapıyorlardı, bu da bir gerçek.
Hoş puan almadan hala saçmalayanlar da çokca var. Ne kadar uyarsak da unutuyorlar gruplarında öğretmenlerin de olduğunu, kendi aralarında yazıştıklarını sanıyorlar.

eba ortaokullar mebi liseler içindi, şimdi öğretmenlere hem eba hem mebi tanıtacağız, asıl saçmalık bu, öğrenci saçmalamış onamı takılıyorsunuz. :D
öğretmenler ebayı beğenmiyor kullanmıyor haliyle öğrencide kullanmıyor, şimdi bide mebi çıktı başımıza.

Eba Anlatan Bilişim Öğretmenleri :D
Adsız.webp

Son düzenleme:
Eba da portfolyo kısmında tüm öğrencilerin puanlarını görebiliyordum. 0 puanı olan öğrenciler ya şifresi olmayan ya da sisteme hiç girmeyen Öğrenciler idi onlara şifre verip en az 1 defa giriş yapmalarını sağlıyordum. O anlamda puan olayı iyiydi.

Mebi sanki yapay zeka ile hazırlanmış gibi duruyor. Ders videoları, konu özetleri, sorular falan yapay zekadan çıkmış gibi geldi bana. Bu yüzden eba daha özgün duruyor. Aslında bakanlık mebi ile uğraşacağına adam akıllı eba ile uğraşsa, baştan aşağı yenilese çok daha güzel olurdu.

ilksms
Geri