eba acılmıyor

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar.
E.t. eba.gov.tr açılmıyor. ama evde ve kendi (meb hattı) bilgisayarımda sorunsuz acıyorum. E.T. internet var
aynı sorunu yaşayan var mı? ne yapabilirim
tş.

IP ve DNS ayarlarını otomatik al olarak yapın hocam.

Olmazsa ağı devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirin ...

ip ve dns ler otomatik. internet bağlantısı var.
200 Mbit fiberde eba.gov.tr , pybs.eba.gov.tr açılmıyor. cepten giriyorum açılıyor.

Meb eba.gov.tr yi engelledi mi yoksa ? :( :scared:

opera yı kurun hocam turbo moduna alıp denerseniz girebilirsiniz sanırım bende aynı sıkıntı yaşıyodum operadan girdim sonra kendiliğinden normale döndü

İl milli eğitimin duyurusu
EBA veri merkezinde bir sistem çökmesi oluştuğu ve düzeltilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirilmiştir. Bundan dolayı EBA Modüllerine (cbs.eba.gov.tr, pybs.eba.gov.tr..vb) girişlerde ve Fiber İnternet Bağlantılarında sorunlar oluşabilmektedir.

Sorunu çözen var mı? biz de eba düzeldi ama diğer resmi kurum sitelerinde sorun devam ediyor. zor da olsa ana sayfayı açıyor, alt linkleri açmıyor.

mrb arkadaşlar. eba tahtalarda hala açılmıyor. evdeki internetten açılıyor. idare de fatih ağını görüyor ama orda açılıyor. meb hattında da açılmıyor. sizde bir değişiklik var mı?

ağ bağlantılarında daha önceden otomatik dns yi kaldırmışım onu tekrar otomatik yapınca giriyor şimdi

Eski sürüm tarayıcılarda da bazen açılmıyor. Açılsa da eba derse giriş te sorun yaşanabiliyor. Tavsiyem son sürüm krom veya fayırfoks kullanın

Aynı sorun bende var ama sorunun tahta odaklı olduğunu düşünmüyorum. switchin ağ yapılandırmasından sanırım. sistem odasında kendi bilgisayarımla tahtalara giden uçlara bağlantı yaptım eba ya giriş yapmadı. Ama ap.lere ve idare ye giden switch ten deneme yaptığımda ebaya girdi. tabiki başka yönden sorunu çözen olduysa deneriz.

BBNET
Geri