EBA:017 Hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Ya arkadaşlar bir öğrencimizde eba.017 hatası yani T.C kimlik numarası daha önce kayıt edilmiştir diyor.Öğrenci ilk defa yapıyor nasıl daha önce kayıt oluyor.Bunu çözen ya da çözebilecek bir yol bilen var mı Allah Rızası için?

1 öğretmenim için aynı durum söz konusu. 17 Şubat'tan bu yana problemimi
destek@eba.gov.tr,
tablet@eba.gov.tr,
mdm@eba.gov.tr,
03122969400 (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü),
EBA'dan bir elektronik mühendisi
PROBLEMİ ÇÖZMEDİLER!

Sonra anket düzenlerler öğretmenlerin neden çalışma motivasyonu düşük?

Ver bakalım cevabı...

cgg*seco' Alıntı:
1 öğretmenim için aynı durum söz konusu. 17 Şubat'tan bu yana problemimi
destek@eba.gov.tr,
tablet@eba.gov.tr,
mdm@eba.gov.tr,
03122969400 (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü),
EBA'dan bir elektronik mühendisi
PROBLEMİ ÇÖZMEDİLER!

Sonra anket düzenlerler öğretmenlerin neden çalışma motivasyonu düşük?

Ver bakalım cevabı...
yapmayın hocam şaka deyin..... :scared:

Biraz önce telefonla ulaştım. Yine aynı cevabı aldım.Bi bakıyım size e-posta yoluyla dönüş yaparım.
Daha önce e-posta gönderdiğimi söyleyip o e-postayı buldurdum ve sorunu defalarca belirttiğimide belirttim. Bakalım Allah'tan ümit kesilmez...

İlgili kişi tablet@eba.gov.tr'den e-posta gönderilmesini istedi.

Yenilik Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünden (03122969400) şu dahili numaralar öğrendiğim kadarıyla bi şekilde tabletlerle ilgileniyor.
9756
9766
9767
9772

hayrodemir' Alıntı:
idm@eba.gov.tr mailinizi buraya atın aktivasyon ile alakalı sorunlarla onlar ilgileniyorlar.Benim de başıma gelmişti Meb'i araya araya bu maili aldım ve sorunu çözdüler.
:+1: teşekkürler hocam. gönderdim şimdi maili, halledilir umarım en kısa zamanda.

zeymera' Alıntı:
hayrodemir' Alıntı:
idm@eba.gov.tr mailinizi buraya atın aktivasyon ile alakalı sorunlarla onlar ilgileniyorlar.Benim de başıma gelmişti Meb'i araya araya bu maili aldım ve sorunu çözdüler.
:+1: teşekkürler hocam. gönderdim şimdi maili, halledilir umarım en kısa zamanda.
mail de bilgi olarak ne verdiniz. tc yi vermek yeterlimi

hocam durumu anlatıp öğrencinin tc ve adı soyadını yazdım. daha önce eba'ya attığım maillerde aynı gün dönüş yapıp sorunları halletmişlerdi hep, inşallah böyle olur yine

son durum: eba tablete yanlış yazılım yüklendiği ve telpaya geri göndermemiz gerektiğini söyledi.
telpayı aradım eba böyle diyo dedim. tamam gönderin yükleyelim dediler. telpanın amacı ne anlamadım

Re: aktivasyon hatası acil yardım..‏

MDM EBA (mdm@eba.gov.tr) Kişilere ekle 11:42 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
Kime: ........................
mdm@eba.gov.tr
Merhaba;

TXH7BU.......263B seri numaralı tabletinizin aktivasyonu çözülmüştür.

Kimden: "....................." <....................@hotmail.com>
Kime: mdm@eba.gov.tr
Gönderilenler: 5 Ağustos Salı 2014 21:15:38
Konu: aktivasyon hatası acil yardım..

............................... Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim. ....................... tc kimlik nolu öğrencimiz ...................... 'na .........................seri nolu tableti aktifleştirmiştik.Tablette bir süre sonra arıza tespit edilince servise gönderdik.Tablet servisten yazılımı sıfırlanmış olarak bize geri döndü. Tekrar aktivasyonu yapmaya çalıştığımızda " 017 hatası bu tc daha önce kayıtlı" uyarısı veriyor. Yardımcı olabilirseniz seviniriz.Kolay gelsin.

arkadaşlar hepsine mail attım ama sorunu çözen mdm@eba.gov.tr (9 gün sonra çözdüler) .Bugün girdim tablet açıldı.

tableteba ya 1 ay önce gönderdiğim maile cevap gelmedi. maili tekrar gönderdim 10 gün oldu hala cevap yok. 15 günde dönmeleri gerekmez mi?
şimdi bu adrese gönderdim.inş cevap gelir

BBNET
Geri