yuci81 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,090 13 Mart 2020 #1 Saat 9'dan beri şifre veriyorum öğrencilere ama son 20 dakikadır "EBA.999" diye hata veriyor.
panacea Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 388 13 Mart 2020 #2 Bu sabah bir öğrenciye geçici şifre verdim sıkıntı yaşamadım.
kardelennergis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 386 13 Mart 2020 #6 ben az önce 3 öğrenciye eba şifresi verdim...
Crespo467 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 13 Mart 2020 #8 g.cetin.66' Alıntı: şuan da iptal verilmiyor Genişletmek için tıkla ... Sistem geliyor gidiyor, sürekli denemek gerekiyor, 20 dakikada 2 şifre zor aldım bende.
g.cetin.66' Alıntı: şuan da iptal verilmiyor Genişletmek için tıkla ... Sistem geliyor gidiyor, sürekli denemek gerekiyor, 20 dakikada 2 şifre zor aldım bende.
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,943 13 Mart 2020 #9 Veriliyor. Merak eden öğretmenlere gösterdim. Şifre verme işlemini ya şube rehber öğretmeni yada velisi yapıyor. Sorun bildiren olmadı
Veriliyor. Merak eden öğretmenlere gösterdim. Şifre verme işlemini ya şube rehber öğretmeni yada velisi yapıyor. Sorun bildiren olmadı
B bilg_bilge Aktif Üye Mesajlar 144 13 Mart 2020 #10 Ben de gün içerisinde bir çok öğrenciye şifre verdim ama zaman zaman sistem hata veriyor. Malum uzaktan eğitimi duyunca herkes şifre derdine düştü.
Ben de gün içerisinde bir çok öğrenciye şifre verdim ama zaman zaman sistem hata veriyor. Malum uzaktan eğitimi duyunca herkes şifre derdine düştü.
zulfikar1985 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,511 13 Mart 2020 #11 https://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/how-to-get-pass-page.html bütün öğrencilere bir kez daha yazıcıdan çıkarıp dağıttık, tatil öncesi. Her unuttuklarında velileri ile alabilirler.
https://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/how-to-get-pass-page.html bütün öğrencilere bir kez daha yazıcıdan çıkarıp dağıttık, tatil öncesi. Her unuttuklarında velileri ile alabilirler.
k45abalı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 999 13 Mart 2020 #13 saat 19:08 itibariyle; giris.eba.gov.tr bekleniyor...