EBİTEFO en yüksek puan ve Görevlendirmeler Yakında açıklanıyor..

Kodla Büyü

ertanbadem

Aktif Üye
Tahminlerimi aktarmak istiyorum.Herne kadar kesin olmamakla birlikte doğruluğu yüksek.. Sınavda en yüksek not 76 puanmış arkadaşlar.
Sınavda 40-50 puan arasında yığılma varmış. Bir haftaya kadar illere sıralı liste gönderilebilir. Bu listeden ihtiyaç kadar öğretmen üçer aylık görevlendirmeye tabi tutulabilir ve Nisan ayında göreve başlayabilirler. Dönemleri bitince diğerleri gibi 6 aylık döneme geçecekler. Alınanların %70 i İntel Gelecek İçin Eğitim seminerine alınıp bu işle görevlendirilir büyük ihtimalle.Çünkü Yetişmesi gereken bir proje var. Tabii bunlar tahmin kesin olan en yüksek not.Diğerleri tahmin. Yine fikir vermesi amacı ile yazdım. Bu arada Edirne den yaklaşık 20 kişinin girdiğini düşünüyorum. 63 küsür puan ile sanırım ilk üçe gireceğim. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim.[/b]

ilde girenler 40-49 aralıgında kalmışsa ihtiyacım var napim bunlardan alayım dermi
yoksa bana 50 den az alanın gereği yok olazsa eksik kalsın mı der ?
sözüm duyum sahiplerine.

ertanbadem' Alıntı:
Eğiteke yakın arkadaşlardan aldığım bilgileri aktarmak istiyorum.Herne kadar kesin olmamakla birlikte doğruluğu yüksek.. Sınavda en yüksek not 76 puanmış arkadaşlar.
Sınavda 40-50 puan arasında yığılma varmış. Bir haftaya kadar illere sıralı liste gönderilecekmiş. Bu listeden ihtiyaç kadar öğretmen üçer aylık görevlendirmeye tabi tutulacak ve Nisan ayında göreve başlayacaklarmış. Dönemleri bitince diğerleri gibi 6 aylık döneme geçecekler. Alnanların %70 i İntel Gelecek İçin Eğitim seminerine alınıp bu işle görevlendirilecekmiş. Tabii bunlar duyum kesin olan en yüksek not.Diğerleri duyum. Yine fikir vermesi amacı ile yazdım. Bu arada Edirne den yaklaşık 20 kişinin girdiğini öğrendim. 63 küsür puan ile sanırım ilk üçe gireceğim. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim.[/b]

Arkadaşım yanlışın var yayınlanan klavuzun hemen başındaki açıklamaları okursan görürsün. Göreve başlamadan önce bir kursa tabi tutacaklar ondan sonra görev verilecek. Bununda Nisanda başlaması çok zor gibi görünüyor.

Buyur açıklama aşağıda

1.1. GENEL AÇIKLAMALAR
Millî Eğitim Bakanlığı’nın ihtiyacı olan Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör
Öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılacak olan sınav Eğitim Teknolojileri Genel
Müdürlüğü tarafından Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum,
Elazığ, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon, Van il
merkezlerinde merkezi sistemle gerçekleştirilecektir.
Seçilecek öğretmenler görev yaptıkları il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine bağlı
olarak çalışabilmeleri için Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Belgesi
alabilecekleri eğitimlerden geçirileceklerdir.
Ek-1’de yer alan il/ilçe kontenjanları dikkate alınmak suretiyle başarı sıralamasına
göre belirlenecek öğretmenler il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinde “Eğitici Bilişim
Teknolojileri Formatör Öğretmeni” olarak görevlendirileceklerdir.

raco38
Kılavuzu yanlış okumayalım. Uygulama şöyle;
İllerde şu an eğiticilik yapanlar görevlendirilir. Sonra kalan kontenjan sayısınca ve ildeki sıralamada puan üstünlüğüne göre görev almak isteyenlere sorulur. Görev alanlar daha sonra hizmetiçi eğitime alınır. 1200 eğiticinin 400ü Adobe eğitmeni, 400ü intel eğitmeni, 400ü network eğitmeni olacak. Bunlar, gerçekleşmesi yüksek olan tahmin ve dedikodular. Yeni eğiticilerin çoğu intelci olacak.
Edirne ebfo

SAĞLAM DUYUMDUR: yenilerden 400 kişi intelci olacak..zaten eskilerden 400 kişi adobeci oldu...yanlız 400 ciscocu secilmedi o belli değil...
saygılarımmla....

yeter attık uzatmayalım bu takım muhabbetini. buraya girince acaba bilgimi var diye bakıyoruz.g geyik mmuhabbeti çıkıyor.

windows emperyalizmi varken senin başka bi gezegene gitmen lasım Linuxcu
Bu arada sınavdaki Linux sorularını yapmışsındır değil mi

Görevlendirmeler yapılırken il, ilçe diye ayıracaklar mı yoksa il genelinde genel bir sıralama mı yapacaklar? Başvuru formunda görev yaptıkları il/ilçe müdürlükleri diye yazıyordu ama???

peki arkadaşlar yeni sınava giren bir kişi 60 puan alırken ve kalan kontenjan sırasına girmezken 35 puanla mevcut formatörün 60 puanın üstüne çıkarak görevlendirilmesi nasıl olur? Olur mu?
Ha eğer olursa ertesi gün mahkemelik olur. İdareci atamaları malum!

Sınav seçim için bir araç sadece. Sınavdaki başarı ile işteki başarı arasında bir ilişki kurmak hata olacaktır.

arkadaşlar mrb.
ben sınava girdim ve 58.696 aldım aslında eğitim soruları benim için ağır bir kayıba sebep oldu
benim sorum şu şu anda bulunduğum ilçede bu kadro yok sizce açma ihtimalleri olur mu yada açtırmak için ne yapmak lazım ...
herkese işlerinde başarılar :)

ertanbadem' Alıntı:
Eğiteke yakın arkadaşlardan aldığım bilgileri aktarmak istiyorum.Herne kadar kesin olmamakla birlikte doğruluğu yüksek.. Sınavda en yüksek not 76 puanmış arkadaşlar.
Sınavda 40-50 puan arasında yığılma varmış. Bir haftaya kadar illere sıralı liste gönderilecekmiş. Bu listeden ihtiyaç kadar öğretmen üçer aylık görevlendirmeye tabi tutulacak ve Nisan ayında göreve başlayacaklarmış. Dönemleri bitince diğerleri gibi 6 aylık döneme geçecekler. Alnanların %70 i İntel Gelecek İçin Eğitim seminerine alınıp bu işle görevlendirilecekmiş. Tabii bunlar duyum kesin olan en yüksek not.Diğerleri duyum. Yine fikir vermesi amacı ile yazdım. Bu arada Edirne den yaklaşık 20 kişinin girdiğini öğrendim. 63 küsür puan ile sanırım ilk üçe gireceğim. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim.[/b]
Ertan hocam
duyumların çok sağlam çıkmış
Dediklerin olmuş. Başka duyumların varsa söyle :)

Ertan hocam
Dediklerin olmuş. Başka duyumların varsa söyle
Merak etme bu hafta içinde dananın kuyruğu kopar hocam. Eskilerin yerleri korunacak.Öyle olmalı zaten kazanılmış hakları var.Bu işe yıllarını vermişler,bir yığın eğitim almışla. Boş kalan kadrolara da sıraya göre atama yapılacak.Adam kayırma gibi birşey asla olmaz . Ama sadece bekleyeceğiz. Daha sonra gelenler büyük ihtimalle İNTEL eğitimcisi olacak.TABİİ eğer NETWORK konusunda özel bir yeteneği yoksa.Çünkü Milli Eğitimin büyük bir açığı var networkta.Sanırım bu yüzden network soruları ağırlıklı olmuş. BENCE milli eğitim bir nokta atışı yaptı.Yani kendilerince sınav Harika. Eğitim soruları intelcileri belirlemekte network soruları da networkçuları. Eskilerin çoğunun a yazarlık yazılımını seçeceğini düşünüyorum. Ki Hakları da...

MEB tahminim şu anda sonuçları profesyonellere yorumlatıyor. Bu sorulara verilen yanıtlarla kim sizce Networkta işimize yarar gibi. Sonuç olarak tekrar belirtmeliyim ki Milli Eğitim Kendi adına dört dörtlük bir sınav yaptı. ANCAK MAALESEF biz bu düşünceye önceden varamadık. ONLARIN gözünden olaya baksaydık . Milli Eğitimin ihtiyaçlarını görüp hissetseydik. Biraz Network biraz da Modern eğitim(Özellikle Ölçme Değerlendirme ağırlıklı) Çalışırdık. Ben ikisinden de döküldüm. Allah'tan birkaç soru hariç tüm sistem ve donanım sorularını yaptım. BU DA benim şansımdı. Zira yıllardır bilgisayar işi yapıyordum. Bu Pratik işime yaradı. NEYSE Allah herkesin gönlüne göre versin. BİLGİSAYAR gelecek demek. Gelecek çocuklarımızsa biz bilgisayar sevdalılarına çok iş düşüyor. Çünkü daha öğrenecek ve öğretecek çok şeyimiz var....

ertanbadem' Alıntı:
Ertan hocam
Dediklerin olmuş. Başka duyumların varsa söyle
Merak etme bu hafta içinde dananın kuyruğu kopar hocam. Eskilerin yerleri korunacak.Öyle olmalı zaten kazanılmış hakları var.Bu işe yıllarını vermişler,bir yığın eğitim almışla. Boş kalan kadrolara da sıraya göre atama yapılacak.Adam kayırma gibi birşey asla olmaz . Ama sadece bekleyeceğiz. Daha sonra gelenler büyük ihtimalle İNTEL eğitimcisi olacak.TABİİ eğer NETWORK konusunda özel bir yeteneği yoksa.Çünkü Milli Eğitimin büyük bir açığı var networkta.Sanırım bu yüzden network soruları ağırlıklı olmuş. BENCE milli eğitim bir nokta atışı yaptı.Yani kendilerince sınav Harika. Eğitim soruları intelcileri belirlemekte network soruları da networkçuları. Eskilerin çoğunun a yazarlık yazılımını seçeceğini düşünüyorum. Ki Hakları da...

eskilerin yerleri korunursa o zaman haksızlık olur. ofis kısayolu bilenlerle bu sınavı gecenler ayırt edilmeli. yeniden sıralama yapılmalı adil olan bu zaten.

CIVIDIM :)

adalkic' Alıntı:
bence hepsi birgün fenerli olacak

valla konu dagılacak EN BÜYÜK GALATASARAY gerisi yalan

baksanıza duruma sınava girdim sap gibi ortada duruyoz ne olacağımız belli degil nedir yani torpillileri mi ayırıyorlar ne yapıyorlar

intel için görevlendirilecek ogretmenlerde bu sınava gerek yoktu sanırım benim bi arkadaşım sitanbulda ilk senesinde intel koordinatoru oldu zaten sınava girmeden biz nie girdik ki anlamadım

nisan mayıs anlamam ben 3 aylık gorevlendirme için sınav yapıp milletten parayı toplamışlar 3 ay için mi bu yaygara yani

kadro falan soz eden yok hiç boşa ugraşıyoruz iyisimi ol normal bil öğretmeni gir dersine cek git sonra kim için ugraşıyoruz ki zaten :)))))

Kolemans' Alıntı:
ofis kısayolu bilenlerle bu sınavı gecenler ayırt edilmeli. yeniden sıralama yapılmalı adil olan bu zaten.

hocam işte sorun orada ofis kısayollarnı ancak kullanıp sadece kitap arkası ezberle bu sınavdan başarılı olmuş çok insan var.

Bu sınavın gerçekten hakkını verenleri ( Büyük çoğunluk ) tenzih ederim.

hocam unutmayın Intel Öğretmen Programını ( Yüzyüze ve Karma ) neredeyse tüm arkadaşlar verecek ( .Net ve Cisco eğitmenleri hariç ) hocam yazarlık yazılımı alıp Intel Öğretmen Programı ST eğitimlerini alan arkadaşlar mevcut. yani açıkçası web tabanlı içerik geliştirme olsun, Intel Karma veya Yüzyüze eğitimi olsun.

yani ya V10 yada TEO olacaksınız .... :)

togius' Alıntı:
Kolemans' Alıntı:
ofis kısayolu bilenlerle bu sınavı gecenler ayırt edilmeli. yeniden sıralama yapılmalı adil olan bu zaten.

hocam işte sorun orada ofis kısayollarnı ancak kullanıp sadece kitap arkası ezberle bu sınavdan başarılı olmuş çok insan var.

Bu sınavın gerçekten hakkını verenleri ( Büyük çoğunluk ) tenzih ederim.

hocam unutmayın Intel Öğretmen Programını ( Yüzyüze ve Karma ) neredeyse tüm arkadaşlar verecek ( .Net ve Cisco eğitmenleri hariç ) hocam yazarlık yazılımı alıp Intel Öğretmen Programı ST eğitimlerini alan arkadaşlar mevcut. yani açıkçası web tabanlı içerik geliştirme olsun, Intel Karma veya Yüzyüze eğitimi olsun.

yani ya V10 yada TEO olacaksınız .... :)

Ustat hala bu forumda eskilere oncelik verilsin diyen arkadaşlara sozum. sınav oldu hala eskilere oncelik diyen arkadaşlar var. madem iyisin yapacaksın arkadaş sınavda.

BBNET
Geri