E-Ticaret sitesi nasıl?

Kodla Büyü

birkan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir arkadaşım benden internet üzerinden ürün satmak için web sitesi konusunda yardım istedi fakat ben daha önce hiç böyle birşey yapmadım.
Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Kullanabileceğimiz wordpress tarzı sistemler var mı?
Kredi kartı ve diğer ödeme işlemleri nasıl yapılır?

Şimdiden teşekkürler.

hocam hazır yapılar mevcut fakat çok güvenli olmadığı söylenmekte mutlaka güvenlik sertifikası almalısınız sanal pos için yada bazı bankalar siteden kendi sitesine yönlendirme yaparak ödemeyi oradan alıyor öyle birşeyde yapabilirsiniz

opencart tavsiye ederim. google sana türkiyedeki destek sitesini söyleyecektir, bir incele (ayrıca imzamda bir adet opencart örneği mevcut)

ejdeharr' Alıntı:
opencart tavsiye ederim. google sana türkiyedeki destek sitesini söyleyecektir, bir incele (ayrıca imzamda bir adet opencart örneği mevcut)

Hocam imzanızdaki siteye girdim, tasarım olarak gerçekten güzel bir site olmuş tebrikler.

Fakat denemek için alışveriş yapmak istediğimde hatalı "e-posta adresi" uyarısı veriyor bir sonraki adıma geçemiyorum.

Bunun yanında sanal pos olayını nasıl çözdünüz? Sanal pos olarak Webpos pro v2 kullanılıyor galiba sorunsuz çalışıyor mu?

SSL sertifikası nasıl sağlanıyor? Bize maliyeti na kadar olur?

ertanbadem' Alıntı:
Sevgili öğretmenim,
Oscommerce tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak,PHP ve MySQL tabanlı hazır bir portaldır. Özgür yazılımdır. Joomla wordpress gibi kurup kullanabilirsiniz. Türkçe destekl sitesi http://www.oscommerce.com.tr/

Hocam oscommerce sitesini inceledim, sitelerinde çok iyi bilgilendirme yapılmış.

Teşekkür ederim.

Herşey hazır olsun, şık olsun, Türkçe arayüz olsun diyorsan Opencart

Arkadaşlar eğer gerçekten e-ticaret yapmak istiyorsanız kesinlikle açık kaynak kodlu yazılımları kullanmayın. Çünkü hergün bir açığı çıkıyor ortaya. normal bir web sitesi kuracak olsanız tamam hazır scriptleri kullanın derim. ama e-ticaret için size özel bir yazılım olması lazım. Güvenlik bu tür yazılımlarda çok önemlidir. Birkan hocam eğer gerçekten güvenli ve kaliteli bir yazılım arıyorsan bizim yapmış olduğumuz e-ticaret sitesini incelemeni tavsiye ederim.. Ayrıntılar için benimle irtibata geçebilirsin...

BBNET
Geri