atakan_-_cesur
Site Gezgini
e-ticaret paketlerinin fiyatları aşağı yukarı belli ama e-ticaret paketlerine ek olarak ne satın alamamız gerekiyor ve maliye kısmında ne yapmak gerekiyor ve maliyeti ne olur?
allah ıslah etsin....sahibinden n11 gittigidiyorda ürün satarken fatura kesmek gerekiyor. bunun kolay bir yolu varmı?
Site açmayla uğraşacağın zamanı şirketinin n11, gittigidiyor, vb. sanal pazar yerlerinde bilinirliği artırmaya harcasan daha iyi edersin hocam. İster reklam bütçesi yap, ister fiyat kır, ister toplu mal getir ucuza mâl et.
sahibinden n11 gittigidiyorda ürün satarken fatura kesmek gerekiyor. bunun kolay bir yolu varmı?
Ek olarak iyzico diye bir şey var incelemenizi tavsiye ederimHocam e ticaret yapmanizi bende isterim ama online satişlarda bankadan ve siteden kaynakli sorunlar olabiliyor umarim sorunsuz caliştirirsiniz web sitesinde istediginiz özelliklere ve bant genisligine göre maliyet artiyor min 100 tl den 5000 tl kadar cikabilir
sayın arkadaşlarım beni yanlış anlamışsınız ben fatura kesmeme veya sahte fatura üretme demek istemiyorum. biz memurlar olarak fatura kesmenin kolay yolu var mı diye sormuştumYakma kendini