e-tap 5 tabletler aktivasyonsuz dağıtılacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acer50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

acer50

Süper Üye
Süper Üye
bugün ilden yazı geldi, tabletleri dağıtın aktivasyonları öğrenciler kendi evlerinde yapsın diye. Bakalım ne kadar karışacak ortalık

fatih ağı kapatmışlar, okullarda kablosuz yayın olmadığı için evlerinde yapacaklar. Okullardaki özel hatlar da kapatıldığı için sıkıntı oldu. sorunsuz aktivasyon yapılsa tc ve şifre girip yaparlar ama, sorunsuz aktivasyon çok az :?

ben öğrencilere tarif ettim ..
bazısı okulda bazısı evde yaptı. yani kendileri yapmış oldu.
tek tük sıkıntılı tablet geldi.
onları da hallettik sayılır.

mutlucan' Alıntı:
ben öğrencilere tarif ettim ..
bazısı okulda bazısı evde yaptı. yani kendileri yapmış oldu.
tek tük sıkıntılı tablet geldi.
onları da hallettik sayılır.

aynen hocam. Bende tarif ettim kendileri yaptılar...

Hocam hangi il gönderdi yazıyı? Buraya ekleme şansınız var mı?

acer50' Alıntı:
bugün ilden yazı geldi, tabletleri dağıtın aktivasyonları öğrenciler kendi evlerinde yapsın diye. Bakalım ne kadar karışacak ortalık
ortalık karışmaz hocam, bende şifreleri verdim çocuklara evde aktivasyon yaptılar yapamayan bir kaç kişi oldu onları da birlikte hallettik.

Tek tek hepsini aktif etmeye çalışınca zaten zaman yetmiyor. İlk sınıfı alıp tahtada anlattım bu şekilde olacak diye sonra baktım açıp aktif edene kadar 3 ders geçti yarısından fazlası aktiflesmedi. Bende evde tc kimlik no eba sifresiyle yapın yapmazsanız getirin dedim. Yarısından fazlası halletmiş. Halledemeyenleri kendimiz aktiflestirdik. Sıkıntı kalmadı gibi şimdi arızalar başlar yakında..

Ben etab4 ve etab5 dağıtımı gerçekleştirdim ikisindede aktivasyonu ben yapmadım yapmamda... Hep öğrencilere şifreyi veriyor tarif ediyorum... Onalr gerçekleştiriyorlar... Ortalığın hiçte karıştığına şahit olmadım...

Bizim de öğretmenler için tabletler gelmiş. Ne kadar geç o kadar iyi diyordum ama kaçış yok sanırım artık zaman geldi....

BBNET
Geri