e-tab5 aktivasyonu yapabilen

Kodla Büyü
Aktif ettiğim şu anda pybs de boşta görünüyor. Pybs'ye otomatik mi yansıyacak acaba.

Bir kaç gün sonra kontrol et öğrenci tableti aktifleştirdiyse yansıyacaktır.

tab-5 ler 4 lerden çok daha kolay aktive ediliyor.
access pointler tabletlere şifresiz otomatik bağlanıyor
tahta veya cep telefonunda şifre istiyor

Dün 34 adet tableti aktive edip öğrencilere dağııtım bu gün 3 tanesi bozulmuş halde geldi. Tabletler ne sarj oluyo ne de açılıyo. Dün sağlamlardı. Servise göndereceğim. :D :D :D :D

Ben henüz dağıtmadım. Bir tanesini bir öğrenci ile aktivasyonunu yaptım. Ama bir yönden iyi olmuş. Play Store'u göremedim en azından oyun aracı olmaz diye düşünüyorum.

eba dan tabletler için öğrencilere toplu şifre nasıl alınıyor birisi basamak basamak anlatırsa çok hora geçer

ilk defa aktifleştrme yapacağım etab4 de de yapmadım yardımcı olursanız sevinirim

Re: Ynt: e-tab5 aktivasyonu yapabilen

bznesm_srkn' Alıntı:
eba dan tabletler için öğrencilere toplu şifre nasıl alınıyor birisi basamak basamak anlatırsa çok hora geçer

ilk defa aktifleştrme yapacağım etab4 de de yapmadım yardımcı olursanız sevinirim
. Kurs.eba.gov.tr den okul yönetim sifresiyle idareciler giriş yapsin hocam toplu eba şifresini alabilirsin.

Dün ve önceki gün toplu şifre bölümü kapalı idi hocam. Yoğunluk nedeniyle diye belirtmişler kurslardan dolayı herhalde.

arkadaşlar btr görevlendirildiğimiz okulda normalde bize tablet verilmiyor ancak bizim okula 1 tane fazla tablet gelmiş ben onu kendi eba şifremle aktive edip kullanabilirmiyim

Tabletlerdeki aktivasyon problemi sanki okul internetinden kaynaklanıyor.
cep telefonundan aktive edilecek gibi.

burak17' Alıntı:
arkadaşlar btr görevlendirildiğimiz okulda normalde bize tablet verilmiyor ancak bizim okula 1 tane fazla tablet gelmiş ben onu kendi eba şifremle aktive edip kullanabilirmiyim

Görevlendirme bittiğinde geri vermek şartıyla kullanın demişti il koordinatörü bize.

Günlerdir aktive edemediğim bir öğrenci tabletini telefonumun internetiyle aktive ettim. Tablet açıldı,güncelleştirmeler alındı dedi,ben de kapattım. şimdi açmaya çalıştığımda sürekli olarak general mobile yazısı dönüp duruyor,hiçbir işlem yapılamıyor. 1 öğrencimde daha aynı şekilde oluyor. Nasıl çözebiliriz bu sorunu?

Arkadaşlar 2 öğrenci tabletinde ilk açılışta general mobile yazısı dönüp duruyor.Fabrika ayarlarına da dönmedi.Ne yapmalıyım acaba?

donmezas' Alıntı:
Arkadaşlar 2 öğrenci tabletinde ilk açılışta general mobile yazısı dönüp duruyor.Fabrika ayarlarına da dönmedi.Ne yapmalıyım acaba?

15-20 tablette aynı hata vardı. hepsini bu yöntemle hallettim.. 3 tuşa da aynı anda bas, kapansın tablet. sonra ses açma ve güç tuşlarına birlikte bas. general mobile yazısı ellerini çek tuşlardan . sol alt köşede bişeyler yazıyor. ondan sonrası format atma işlemleri.. en son reboot system now demen lazım. anlatım dosyası ekte..

Ekli dosyalar

Arkadaşlar merhaba, e-tab5 öğretmen tabletlerinde aktivasyon işlemini gerçekleştiriyorum ama http://pybsv2.eba.gov.tr/Giris adresinden giriş yaptığımda aktivasyon raporunun göremiyorum, aktivasyonları aktarmıyor acaba bunun için ne yapmam gerekir? Teşekkür ederim....

Morris' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, e-tab5 öğretmen tabletlerinde aktivasyon işlemini gerçekleştiriyorum ama http://pybsv2.eba.gov.tr/Giris adresinden giriş yaptığımda aktivasyon raporunun göremiyorum, aktivasyonları aktarmıyor acaba bunun için ne yapmam gerekir? Teşekkür ederim....
henüz kimse göremiyor. çalışmalar devam ediyormuş. 1 ay içinde görülür.

Morris' Alıntı:
Bende kontrol ediyorum arada ancak hem öğrenci hem de öğretmen tabletleri tanımlanmamış sistemde.

Bende başladım dağıtımı yapmaya ve aktivasyona. Bir kısmında aktive olmuyor. Dediğiniz gibi hata verebiliyor. Bunlarda ise öğrenciye verip kendi evlerinde aktivasyon yapmalarını istiyorum.

Fakat ilgili hatayı verip aktivasyon olmuyorsa kapatıp bir müddet sonra deneyin. Sorun fatih ağı kaynaklıdır.

Yeğitek den aldığım bilgiye göre de bir MDM güncellemesinin geleceği söylendi. Bu güncellemeden sonra f@tih adlı ağdan değil de F@tih adlı ağdan bağlanılacağını söylediler.

Arkadaşlar merhaba.. E-tab 5 tabletler geldi okula ana aktivasyonunu yapamiyoruz..birçok Wi-Fi de denedik yinede ust kısımda ağ yok, bağlantı bekleniyor yazıyo ve ekran pasif bu sorunu nasıl cozerim bilen varmi

BBNET
Geri