E-Tab 5 Konusunda Acil Yardım..

Kodla Büyü

ordinaryus

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni tabletler malum okulun son haftası eğitim öğretim faaliyetleri için en iyi en uygun zamanda dağıtıldı.. :)
Daha aktivasyonlarla beraber arızalarda arkasından geldi.. Benim en çok karşılaştığım ve zannedersem daha da karşılaşmaya devam edeceğim sorun tablet indirme sırasında donup kalıyor sadece siyah ekranda kendisini sürekli resetliyor.. Buna bir çözüm bulamadım bulan varsa lütfen yardım etsin ne yapacağız daha ilk günden sorunlar.. :(

önceki etab 4 lerin orjinal yazılımı vardı bizde bunların yok, olsaydı imaj atardık biterdi. şimdi bu imajı servisin atması lazım.. malum yaz tatili geliyor... çocuklar eylülde getirsin artık arızalı tabletleri servise gönderin.

hocam bende de aynı sorun oldu birkaç tablette sürekli resetledigi için kapanmıyordu. Şarjı bitene kadar bekledim sonra resetledim sıkıntı kalmadı .

Ses açma ses kapama ve tableti kapama tuşlarına basılı tut.Tablet kapanacaktır.Daha sonra ses açma ve tableti açma tuşlarına general mobile yazısı gelene kadar basılı tut ve formatla.Sorun çözülür.

Tim207' Alıntı:
Ses açma ses kapama ve tableti kapama tuşlarına basılı tut.Tablet kapanacaktır.Daha sonra ses açma ve tableti açma tuşlarına general mobile yazısı gelene kadar basılı tut ve formatla.Sorun çözülür.
Teşekkürler.

BBNET
Geri