E-tab 4'leri Akıllı Tahtaya Bağlama | Yardım |

Kodla Büyü
meslekte 10. yılım halen kara tahtada ders işliyoruz, 10 yıl boyunca hiç akıllı tahta olan bir sınıfta ders anlatmadım. sanırım biz emekli olduktan sonra ilkokullara akıllı tahta gelir

amaç tabletin görüntüsünü tahtaya aktarmak ise sonuç negatif root vb işlemler olmadan aktarmanın yolunu bende tam bulamadım.

ama tam aksi de iş görüyor.
tahtanın görüntüsünü tablete / tabletlere aktardığınız zaman sorunsuzca kontrol edebiliyorsunuz.
starboard / epic pen rahatlıkla kullanılabiliyor. Splash top bu iş için güzel bir program.

HsynBkts' Alıntı:
uysal_rockci' Alıntı:
amaç tabletin görüntüsünü tahtaya aktarmak ise sonuç negatif root vb işlemler olmadan aktarmanın yolunu bende tam bulamadım.

ama tam aksi de iş görüyor.
tahtanın görüntüsünü tablete / tabletlere aktardığınız zaman sorunsuzca kontrol edebiliyorsunuz.
starboard / epic pen rahatlıkla kullanılabiliyor. Splash top bu iş için güzel bir program.

Onu Tw ile yaptık zaten :)

adım adım anlatabilir misiniz hocam? Tw nedir mesela?

HsynBkts' Alıntı:
Bugün e-tab 4'ü akıllı tahtaya bağlamayı denedik fakat nafile :verymad:
Tw , Airdroid vs. vs. bütün programları denedik olmadı , dosyaları görüyor fakat anlık olarak görüntü gelmiyor :cry:
Nasıl bağlayabiliriz :?:

Son olarak şu kablodan sipariş verdik bakalım olacakmı : http://www.n11.com/speeds-ag-hdmini-15- ... -P18326717

boşa alırsınız hocam hdmi çıkışı yok e-tab 4 lerde, airdroid gibi uygulamalarla ekran görüntüsü alabilmek içinde cihazın ROOT EDİLMİŞ OLMASI LAZIMKİ buda cihazın garanti dışı kalma sebebidir. dolayısıyla Sınıfım uygulaması yüklendiğinde akıllı tahta ekran görüntüsünü tabletlere iletebileceksiniz.EBA markette var ama akıllı tahtaya kurulacak olan yazılım yok, olan arkadaşlar var ise onlardan isteyebilirsiniz(Bütün cihazların aynı ağda olması gerekiyor birde yanlış bilmiyorsam)

Arkadaşlar ben bi ara projeksiyon ile bilgisayar arasına kablosuz aktarıcı alacaktım biraz kaba saba birşeydi ama işe yarıyormuş. 50 küsür dolar olunca pek yanaşmadım. Şu ana kadar ne tablet ne de akıllı tahta kullandım. Ama olur olur gittiğim yerde akıllı tahta varsa kendim için bir tane google chromecast alacağım en son 35$ idi en azından daha kullanışlıdır.

HsynBkts' Alıntı:
Peki micro usb'yi hdmi'ye çeviren bi kablo alsak olurmu ?

olmaz biri data transferi biri video ses , farklı çıkışlar.
Muhtemelen tablet kapağı açılsa içinde hdmı çıkışı vardır , sadece kutu ile kapatılmıştır. (Sakın açmayın garanti dışına çıkar.)

BBNET
Geri