omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,990 27 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar e-tab 4 tablet şarj olurken düştü. Açmaya çalıştığımda sadece beyaz ekran geliyor. Ne yapılabilir? Başına gelen oldu mu?
Arkadaşlar e-tab 4 tablet şarj olurken düştü. Açmaya çalıştığımda sadece beyaz ekran geliyor. Ne yapılabilir? Başına gelen oldu mu?
yenersonmez Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 947 28 Temmuz 2020 #2 bir açıp bakın ama çok umutlu da olmayın. tamirin astarı yüzünü geçer
oziie Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,010 28 Temmuz 2020 #3 Çok şanslıysan, Film denilen ince kablo yerinden çıkmıştır belki. Ekran ile anakartı bağlayan kabloyu sıkmayı bi deneyin.
Çok şanslıysan, Film denilen ince kablo yerinden çıkmıştır belki. Ekran ile anakartı bağlayan kabloyu sıkmayı bi deneyin.
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,990 28 Temmuz 2020 #4 oziie' Alıntı: Çok şanslıysan, Film denilen ince kablo yerinden çıkmıştır belki. Ekran ile anakartı bağlayan kabloyu sıkmayı bi deneyin. Genişletmek için tıkla ... ekran kablosunu söküp taktım ama işe yaramadı. Başkaca gözle görünür bir kırık, yerinden çıkan kablo vs de yok. Bilemedim.
oziie' Alıntı: Çok şanslıysan, Film denilen ince kablo yerinden çıkmıştır belki. Ekran ile anakartı bağlayan kabloyu sıkmayı bi deneyin. Genişletmek için tıkla ... ekran kablosunu söküp taktım ama işe yaramadı. Başkaca gözle görünür bir kırık, yerinden çıkan kablo vs de yok. Bilemedim.