E.T da toolwizfreeze var ama virüs bulaşmış, yardım

Kodla Büyü

lilyum

Site Gezgini
ETler geldiğinde c sürücüsüne virüs bulaşmasın diye toolwizfreez kurdum ama bu gun bir tahtaya virüs bulaşmıs ve flash takınca direk flashlara bulasıyor kopyalama ve gizleme yapan virüs. diğer tahtalarda şuan risk altında tahtalarda internette yok, o zaman deepfreeze tarzı programlar gercek anlamda korumuyor mu? yardımcı olurmusunuz. tahtadaki virüsü nasıl temizleyebilirim?

Benim okulumda deepfreeze ve shadow defender var. Tabiki ikisi birden yüklü değil. Kimisinde deepfreeze kimisinde shadow kullanıyorum ve 3 yıldır xp'den win 8.1'e kadar hiçbir pc virüs yemedi hocam.

bende anlamadım hocam toolwizfree tercih etmemdeki sebep ücretsiz olmasıydı ve bu gun bir sınıfın bilgisayarına virüs bulasmıs takılan flashdakı dosyaları gizliyor öncelikle bu virüsü silmem lazım yoksa her takanın flashı virüslenip iyice yayılacakve diğerleri için nasıl bir çözüm bulmalıyım

Hocam ben yerinizde olsam öncelikle toolwizfree'yi kaldırırım. Ardından tahtaya avast free'yi kurup bilgisayara sistem başlangıç taraması(avast'a özgü bir tarama sistemi) yaptırırdım. Bu tarama tüm virüsleri temizler sonra deepfreeze'i yüklerim ve sonrasında problem yaşayacağınızı sanmam.

Diğer tahtalarda da toolwiz kurulu ise onları da kaldırıp deepfreeze ya da shadow defender kurardım.

Arkadaşlar time freez gerçekten koruma sağlamıyor mu Ben genelde Time Freez kullanıyordum.

yorumlara bakın kafecileri timefreezein virüs kaçırdığından şikayetçi. bilindiği gibi kafeler deepfreeze kullanamıyor lisans yüzünden..

bugun bende ikisine imaj sonra time freeze kurdum virüs kaçırıyorsa shadowa mı geçsek ? sizce shadow mu daha ıyı time freeze mi?

Shadow defnederken ücretsiz mi peki hocam deep freeze lisans probleminden dolayı yüklemek istemedim ama lav daki pelerde deep freeze var kararsız kaldım

aynı şey bizimde başımıza geldi, timefreeze olmasına rağmen bu sene bütün tahtalar da virüs vardı hepsine tekrar imaj attım, ben D srücüsünün açık olmasına bağlıyordum yada ağdan bulaşıyor diye düşünüyordum açıkçası. Demek ki suçlu timefreeze imiş.

lilyum' Alıntı:
Bu kez nasıl korumaya aldınız peki hocam tahtaları?
vallabanasoruyorsanız ben time freeze in kaçırdığını düşünmemiştim, dediğim gibi D sürücüsünden bulaşıyor diye düşündüm aynı imajı tekrar kurdum (time freeze li) D yi biçimlendirdim. şuan sıkıntı yok.

lilyum' Alıntı:
Shadow defnederken ücretsiz mi peki hocam deep freeze lisans probleminden dolayı yüklemek istemedim ama lav daki pelerde deep freeze var kararsız kaldım
bugun baktım şhadow kurmak için ama lisans istiyor diye vazgeçtim yine time freaze kurdum :D

islif' Alıntı:
lilyum' Alıntı:
bugun baktım şhadow kurmak için ama lisans istiyor diye vazgeçtim yine time freaze kurdum :D
shadowda şifreyi kaybederseniz bir daha hdd ye ulaşamazsınız. format vs kar etmiyor shadowda. anca firmayla iletişime geçip lisans alırsanız şifreyi kırıyorlar. ücretsiz kullanmayacaksanız tek yol deepfreeze..

BBNET
Geri