Arkadaslar bayagi populer oldu bu ara bir forumu var ancak ben zumrelerimden kullanan varsa tecrübesini merak ettim patlamasi zarari vs
mevzuat' Alıntı:hocam sana özel mesaj gönderdim. 1 saat sonra sigarayı bırakırsın inşallah. Bırakırsan banada haber ver.
yasarsahbaz' Alıntı:Yahu bu elektronik sigara iyi hoş da araba misali sürekli yakıtını fulleyip gezmek gerekiyor :-1:
quashpack' Alıntı:Son 1 senedir sigarayı bırakmaya çalışıyordum.Aylarca elektronik sigara konusunu araştırdım, kullanan arkadaşlarınkini alıp denedim, kendim bırakmaya çalıştım ama olmadı hiç bir şekilde.En son 171i arayıp sağlık merkezinden sigarayı bırakma ilacına başladım(champix). 20 gündür hiç içmedim. Gece rüyalarıma giriyor sürekli sigara içiyorumama eski denemelerim kadar zorlanmadım bu süre içinde. İnşallah tekrar başlamam. Sizin de bir an önce bırakmanız dileğiyle
hocam dediğin çok doğru bırakabilirsen direk bırakmak, okadar irade yok ise e sigara normal sigaraya göre zararı yok denecek kadar az bu bilimsel olarakda açıklandı. ama hiç zararı yok da denemez sadece sigaraya oranı.btr23' Alıntı:Hocam bence e sigara kullanmayın tanıdığım farklı iki kisi acik kalp ameliyatı oldu doktorları sebebinin e sigara olduğunu söylemişti. Nacizane fikrimdir olayı beyinde bitirirseniz böyle yollara gerek kalmaz . İki yildir bıraktım çok rahatım herhangi bir yardımcı ürün kullanmadim.
penewitz' Alıntı:hocam dediğin çok doğru bırakabilirsen direk bırakmak, okadar irade yok ise e sigara normal sigaraya göre zararı yok denecek kadar az bu bilimsel olarakda açıklandı. ama hiç zararı yok da denemez sadece sigaraya oranı.btr23' Alıntı:Hocam bence e sigara kullanmayın tanıdığım farklı iki kisi acik kalp ameliyatı oldu doktorları sebebinin e sigara olduğunu söylemişti. Nacizane fikrimdir olayı beyinde bitirirseniz böyle yollara gerek kalmaz . İki yildir bıraktım çok rahatım herhangi bir yardımcı ürün kullanmadim.
hocam ben aliexpres den getirtirdim burda 360 lira orda 35-45 dolar arası evet kendi likitimi yapınca yarı yarıya hatta daha az tutuyor maliyet nasıl yapıldığı ile ilgili bir çok site var, ama youtube den buharodası buharmanya gibi kanalları muhakkak izleyin orda tüm detaylar vartomreader2010' Alıntı:penewitz' Alıntı:hocam dediğin çok doğru bırakabilirsen direk bırakmak, okadar irade yok ise e sigara normal sigaraya göre zararı yok denecek kadar az bu bilimsel olarakda açıklandı. ama hiç zararı yok da denemez sadece sigaraya oranı.btr23' Alıntı:Hocam bence e sigara kullanmayın tanıdığım farklı iki kisi acik kalp ameliyatı oldu doktorları sebebinin e sigara olduğunu söylemişti. Nacizane fikrimdir olayı beyinde bitirirseniz böyle yollara gerek kalmaz . İki yildir bıraktım çok rahatım herhangi bir yardımcı ürün kullanmadim.
hocam nasıl temin ettiniz acaba elektoroniği, birde likiti kendiniz nasıl yapıyorsunuz kendiniz yapınca maliyet nasıl oluyor herşeyi hazır alınca neredeyse sigara ile aynı maliyeti veriyor da
evet doğrudur hocam gümrük riski herzaman var biraz şans o konuda garanti yok malesef, yurtdışı 100 dolar diye biliyorumtomreader2010' Alıntı:@penewitz hocam teşekkürler gümrük takıldığını söyleyen çok diğer hocamızında gümrükte sıkıntı çıkmamış entresan doğrusu birde şuan yurtdışı alışveriş limiti 30 euro mu