Değişti diye biliyorum. Ayda iki sefer ödeme oldu diye hatırlıyorum.Herkeste bu şekilde, 1-2 ay içinde yatıyor. Genelde sonraki ayın 20 sinden sonra yatıyor diye biliyorum.
Hocalarım esas sorun şu:
Veri girişlerinin kapatıldığı tarih sonrası en geç 1-2 iş gününde hesapta olurdu.
Burada 28 Mart 2025 tarihinde veri girişleri kapatıldığı halde ve 6 gün geçmiş olmasına rağmen halen ödeme yapılmaması.
Src sinav başvurusu adresi değişmiş bilen varmi acaba
Src sinav başvurusu adresi değişmiş bilen varmi acaba
Arkadaşlar açıköğretim esınav ücretleri ekdersle yapılıyor, diğer esınavlar bakanlıkça ödeniyor. belki işinize yarayabilir
26 martta benim de vardı hocam. Yatmadı.25 martta gözetmendim e sınavda. ücret yatmadı halen. bu tarihlerde görev alıp ücreti yatan var mı
E sınav görevi için kurs mu almamız gerekiyor arkadaşlar?
1 martta aldığım görev bile daha yatmadı hocamBugün 19 Nisan 2025. Sınav oturumundan tam 1 ay 1 gün geçmiş. Ücreti halen hesabıma yatmamış. MEB'e diyecek bişey bulamıyorum.
Az önce 26 Mart yattı bana.1 martta aldığım görev bile daha yatmadı hocam
açık lise esınavı olduğu için mart ekdersine yetişmemiş kbsye geç düşmüş.kısmetse mayısın 10unda alırız artıkAz önce 26 Mart yattı bana.
ondan bir tane de bende var, bu ay eklicem ek derse, kontrol et unutmasın ek dersi yapan müdür yardımcısı.açık lise esınavı olduğu için mart ekdersine yetişmemiş kbsye geç düşmüş.kısmetse mayısın 10unda alırız artık![]()
Açıkortaokul sınavımı yoksa ehliyetmi?1 martta aldığım görev bile daha yatmadı hocam
Açıkortaokul sınavımı yoksa ehliyetmi?
Benimde 1 martta 2 tane açıkortaokul sınavı vardı, ekderse eklenmemiş.
açık lise esınavı olduğu için mart ekdersine yetişmemiş kbsye geç düşmüş.kısmetse mayısın 10unda alırız artıkAz önce 26 Mart yattı bana.