perfectmask
Üye
Gorev cikmis ama 200 puan olduğunu bilmiyordum. Direk eklenmis sisteme onaylamazsam geri alırlar mı yoksa kabul etmek zorundamıyım. Daha once basina gelen var mi yer istanbul avrupa yakasi.
bilgisayarmax' Alıntı:e-sınav görevi mebbisten mi başvuruluyor. ve bunun için ayrı bir eğitim veya belli başlı şartlar mı gerekiyor.çünkü hiç denk gelmedim ben bu sınava
Konuyu aydınlatayım. Sınavda E-Sınav uygulama ve izleme sorumlusu, salon başkanı ve salon gözetmeni olmak üzere 3 görevli oluyor. Uygulama ve izleme sorumlusu; Daha önce e-sınav uygulama eğitimi alıp sertifikaya sahip kişilerdir(Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, bilgisayar mühendisi, İl MEBBİS Yöneticisi vb. ancak büyük çoğunluk Bilişim Teknolojileri Öğretmeninden oluşur). Uygulama izleme sorumlusu görevine sadece bu sertifikalı kişiler başvurabiliyor. Salon başkanı ve gözetmenine ise tüm öğretmenler başvurabiliyor.pyazar' Alıntı:Bilişim öğretmeniysen görev almak mantıklı. 121 lira. ama diğer branşlar için mantıksız. puanı yüksek ve 80 küsür lira
coderfree' Alıntı:Konuyu aydınlatayım. Sınavda E-Sınav uygulama ve izleme sorumlusu, salon başkanı ve salon gözetmeni olmak üzere 3 görevli oluyor. Uygulama ve izleme sorumlusu; Daha önce e-sınav uygulama eğitimi alıp sertifikaya sahip kişilerdir(Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, bilgisayar mühendisi, İl MEBBİS Yöneticisi vb. ancak büyük çoğunluk Bilişim Teknolojileri Öğretmeninden oluşur). Uygulama izleme sorumlusu görevine sadece bu sertifikalı kişiler başvurabiliyor. Salon başkanı ve gözetmenine ise tüm öğretmenler başvurabiliyor.pyazar' Alıntı:Bilişim öğretmeniysen görev almak mantıklı. 121 lira. ama diğer branşlar için mantıksız. puanı yüksek ve 80 küsür lira
Şu anki ücretler;
Uygulama izleme sorumlusu:121 TL
Başkan:105
Gözetmen:98
Eğer bundan daha az alıyorsanız vergi dilimi olayından diye düşünüyorum.
Sınav puanı yukarıdaki 3 görevli için de 200 olup diğer merkezi sistem sınavlarıyla birlikte sene içinde en fazla 20 görev alabiliyorsunuz.
itsmoda' Alıntı:Puanı yüksek olanlara başvurmayın amaaan... Ben ehliyete başvurdum artık hiç çıkmmıyor neredeyse 6 ay oldu hiçbiri çıkmadı.
http://sivas.meb.gov.tr/sinav/Sinav islemleri.pdf ( Sayfa 4 te Onaylamama durumuyla ilgili bir not var hocam sizi ilgilenidiren kısım zannedersem orada)Merhabalar forumda yeniyim.
Sormak istediğim bir konu var. Ben 2 e sinav görevinden sonra 3. Görevi onaylamadim ve mebbis sisteminde şimdi e sinav modülünde e sinav görevini istiyorum kutucuğunu tıkladığım halde kabul etmiyor. Aslinda anlik kabul ediyor ama hi sure sonra mebbis ten kontrol ettigimde altta kirmizi harflerle onceki gorevi onaylamadigijiz icin sistem tarafindan basvurunuz iptal edilmistir yaziyor.sanırım ceza yedim onaylamadığım için.bu ceza ne kadar surecek yoksa yeniden görev almam imkansız mi. Aydınlatır misiniz
bende de aynı durum olmuştu.bir kaç kez mebbise girip onay işaretini onlar kaldırdı ben koydum.üçüncüden sonra pes ettiler herhalde onaylı olarak kaldı.siz de ısrarla işaretlerseniz aynısı olacaktır.Merhabalar forumda yeniyim.
Sormak istediğim bir konu var. Ben 2 e sinav görevinden sonra 3. Görevi onaylamadim ve mebbis sisteminde şimdi e sinav modülünde e sinav görevini istiyorum kutucuğunu tıkladığım halde kabul etmiyor. Aslinda anlik kabul ediyor ama hi sure sonra mebbis ten kontrol ettigimde altta kirmizi harflerle onceki gorevi onaylamadigijiz icin sistem tarafindan basvurunuz iptal edilmistir yaziyor.sanırım ceza yedim onaylamadığım için.bu ceza ne kadar surecek yoksa yeniden görev almam imkansız mi. Aydınlatır misiniz
yıl sonunda puanlar sıfırlanıyor diye biliyorum hocam.Arkadaşın 5800 puanı vardı mesela sadece bu sınavlarda görev alıyor.