Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E-sınav da öğretmenler haricinde görev alan memura denk geldiniz mi?
Beraber çalıştığımız arkadaşlar e sınavda normal memur vasfında kişilerinde görevlendirildiğine şahit olmuşlar. Sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı?
İlçede ki memurla görev yaptık memuru salon başkanı olarak atamışlar oturdu bilgisayar başına doğru düzgün sistemin işleyişini bilmiyor düzenek yakaladık tutanağı tutmayı bilmiyor bilmiyor da bilmiyor....
Maalesef mili eğitim öyle uygun görmüş. İl ilçe memlerde çalisan tüm memurlara kimseye duyuru yapilmadan kurs verilmiş. Asıl bu görevi alması gereken bilişim teknolojileri ve bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenleri istekleri doğrultusunda bile kurslara dahil edilmedi.
Bir keresinde sınav görevinde gözetmenler kapı önünde konuşuyordu. Meğer hepsi ilçe mem personeliymiş. Aralarında öğretmen olarak tek ben vardım. Sonra diyoruz ki bize niye sınav görevi çıkmıyor.adamlar aşçılarına şöförlerine kadar görev yazıyor tabi çıkmaz
Cok sacma ama maalesef geliyorlar. Memur kafasındalar ve cogunun calisma sekillerini begenmiyorum. Ölçme değerlendirme isinde neden varlar onu hiç çözemedim.