e-posta ve yeni sisteme girişde problem???

Kodla Büyü

hiçkimse

Aktif Üye
yeni site açtım kurum kodu değiştiği için tanımladım şifre verdi giriyorum şifreyi yanlış diyor.şifremi unuttum dedim mail geldi yeni şifre oluşturmak için tıklayınız diye ama tıklayacak bişey yok ki :? iki kere denedim mail hep böyle.
nedir bu iş nasıl çözebilirim ???

whatepity' Alıntı:
Hocam ısrarla dene..Hatalı dediği şifreyi bilmem kaçıncı denememde kabuletti:))
deneyemiyorum ki 3 kere yanlış girdiniz bilmem saat kaça kadar bloke oldu diyo bi daha yanlış giriyorum daha ileri bir saat veriyor

Tıklayınız da problem varsa , o sayfayı farklı kaydedin html olarak kaydedince tıklnacak hale gelebiliyordu

sisteme kayıt yaptım. ftp şifremi aldım. yeni giriş için eposta adresini ftp şifresini girdim "yanlış" diyor.
şifremi unuttum'a tıklıyorum, mail adresini giriyorum "e posta bulunamadı" diyor.
yeniden kayıt yapmak için okul kodunu ve mebbis şifresini giriyorum "bu kurum kodu ile kullanıcı oluşturulmuştur" diyor.

tırlatmaya az kaldı. bu nedir ya...

e posta adresi yanlış diyor. ne eskisi ne de yenisi hiçbirini kabul etmiyor. offfffffffff. ben mi yanlış giriyorum ya

bariskoc006' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
Tıklayınız da problem varsa , o sayfayı farklı kaydedin html olarak kaydedince tıklnacak hale gelebiliyordu

Hocam farklı kaydet yapmama rağmen tıklanmıyor. Başka çözümü olan var mı?
hocam kaydet deyince html olarak masaüstüne kaydet. kaydettiğin dosyayı aç o zaman çıkması lazım

serdemir' Alıntı:
bariskoc006' Alıntı:
DotCom' Alıntı:

Hocam farklı kaydet yapmama rağmen tıklanmıyor. Başka çözümü olan var mı?
hocam kaydet deyince html olarak masaüstüne kaydet. kaydettiğin dosyayı aç o zaman çıkması lazım

hocam pm attım

Yeni web adresi aldım. Sonra eposta adresine girmeye çalıştığımda girmiyor. kurum kodu ve şifre derken şifre ftp şifresi mi? Bir türlü giremedim. Kullanıcı adı veya şifre bilinmiyor diyor.

arkadaşlar bende bu problemi yaşadım.explorerden açamadım paneli chrome ya da modzilladan açabildim.Sanırım sizin problemde böyle bir şey olabilir diye düşünüyorum.

iucun' Alıntı:
arkadaşlar bende bu problemi yaşadım.explorerden açamadım paneli chrome ya da modzilladan açabildim.Sanırım sizin problemde böyle bir şey olabilir diye düşünüyorum.
Hocam ben internet explorerdan giriyorum buna rağmen böyle oluyor. Kullanıcı adı olarak ve şifre olarak ne giriyorsunuz siz?

gülecim' Alıntı:
iucun' Alıntı:
Hocam ben internet explorerdan giriyorum buna rağmen böyle oluyor. Kullanıcı adı olarak ve şifre olarak ne giriyorsunuz siz?
İlk giriş için kullanıcı adınız kurum kodu şifre ise mebbis şifresiyle giriyorsunuz.Kayıt işlemi tamamlandığında panele giriş için üst tarafta Meb12345 gibi bir şifre veriyor.

Ben yeni adres alacaktım istenenleri yazdım daha şifre felan girmeden şifremi unuttum kısmı çıktı şimdi ise yeni şifre için mail gönder kısmına giriyorum mailinize gönderilmiştir diyor mailde bişey yok kaç tane gönderdim nedir bu

BBNET
Geri