E Erdadas2010 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 275 23 Kasım 2012 #1 arkadaşlar okulumuzun kodu değişti ve ben şu anda mail adresine giremiyorum doğal olarak ta web sayfasına başlayamadım. nereden bu şifreleri alabilirim. Teşekkkürler
arkadaşlar okulumuzun kodu değişti ve ben şu anda mail adresine giremiyorum doğal olarak ta web sayfasına başlayamadım. nereden bu şifreleri alabilirim. Teşekkkürler
tinyamasisurum0 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 447 23 Kasım 2012 #4 Tamamen bağlı bulunduğunuz ilin MEBBİS yöneticisinin iş yapmamasından kaynaklı Bulunduğum ilde yeni kurumlara göre e-postalar dağıtılalı aylar oldu.
Tamamen bağlı bulunduğunuz ilin MEBBİS yöneticisinin iş yapmamasından kaynaklı Bulunduğum ilde yeni kurumlara göre e-postalar dağıtılalı aylar oldu.
N nilayse Aktif Üye Mesajlar 222 23 Kasım 2012 #5 Hocam ilçe milli eğitimde bilgi işlemi arayın hemen şifrenizi veriyorlar. Biz bugün aldık
nryozer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 376 23 Kasım 2012 #6 ben de dün ilçe milli eğitimi aradım, yeni şifremi hemen aldım