Gezgin-®' Alıntı:Raporlar bölümünde; sınıf listesi alabiliyorsunuz, fotoğraflı olarak
hacamat' Alıntı:öğrenci işlemlerine gelin. arama sayfası çıkacıktır hemen zaten. yazdıra basın. açılan pencereden fotoğraflı öğrenci listesini seçin. sanırım ulaşmak istediğiniz bu..
ilk defa fotoğraflı öğrenci listesi almak istemiştim ama arkadaşların bahsettiği yazıcı simgesi pasif durumda, yani tıklanmıyor. herkeste bu durum aynı mı acaba? sonraki günlerde düğme acaba aktifleşir mi?prentice' Alıntı:Sorduğum soruyu e-okulu karıştırarak buldum ama zor oldu. Öğrenci işlemlerine girip orada yazıcı resmi üzerine tıklayınca rapor listesi açılıyor Rapor listesinde de altlarda Fotoğraflı Öğrenci Listesi var onu seçip sınıfı seçince tüm sınıfı resimleri ile birlikte getiriyor.
işte ben o raporlar kısmına giremiyorum ki düğmem pasif olduğundan.enesaskar' Alıntı:raporlar bölümünde var hocam. öğrenci künye defteri diye geçiyor.
biz öğretmenlerin bilmemesi normal de(çünkü "öğretmen kullanıcısı" yetkisiyle çıktı alınamıyor) idareciler de bilmiyomuş bu özelliği. sırf fotoğraflar için not defteri zorunluluğu kalktığı halde onca masraf edilip not defterleri bastırılıyor fotoğrafçılara. neyse, alın-verin ekonomiye can verin hesabı..spring' Alıntı:bu özelliği bilmiyordum yaa tesekkürler![]()
?bogrt' Alıntı:biz öğretmenlerin bilmemesi normal de(çünkü "öğretmen kullanıcısı" yetkisiyle çıktı alınamıyor) idareciler de bilmiyomuş bu özelliği. sırf fotoğraflar için not defteri zorunluluğu kalktığı halde onca masraf edilip not defterleri bastırılıyor fotoğrafçılara. neyse, alın-verin ekonomiye can verin hesabı..spring' Alıntı:bu özelliği bilmiyordum yaa tesekkürler![]()
![]()