acer50 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,709 22 Mayıs 2019 #1 arkadaşlar ben bulamadım varsa bile yardımcı olursa sevinirim. E okuldan örnek veriyorum, 9-A sınıfının 2. dönem 1. matematik sınav puanlarının ortalamasını almak istiyorum, bunu veren bir ekran var mıdır e okulda?
arkadaşlar ben bulamadım varsa bile yardımcı olursa sevinirim. E okuldan örnek veriyorum, 9-A sınıfının 2. dönem 1. matematik sınav puanlarının ortalamasını almak istiyorum, bunu veren bir ekran var mıdır e okulda?
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,642 22 Mayıs 2019 #2 Ders notu girişi ekranındayken, raporlara tıklayıp, Öğretmen Dersleri ve Yazılı Sınavları Başarı Oranları raporunu inceleyin.
Ders notu girişi ekranındayken, raporlara tıklayıp, Öğretmen Dersleri ve Yazılı Sınavları Başarı Oranları raporunu inceleyin.
M m_ersoyy Aktif Üye Mesajlar 109 23 Mayıs 2019 #3 Ben kendi dersimde, sınıf bazında ortalamalar için; Hızlı not girişi/Raporlar/ Öğretmen/Ders/Öğrenci Başarı Listesi kısmını kullanıyorum.
Ben kendi dersimde, sınıf bazında ortalamalar için; Hızlı not girişi/Raporlar/ Öğretmen/Ders/Öğrenci Başarı Listesi kısmını kullanıyorum.