E-OKULDA RAPOR SORUNU

Kodla Büyü

müdüryardımcısı

Site Gezgini
Mesajlar
40
Sistemden ilk kez rapor alacak olan kullanıcılarımızın rapor gösterici yazılımın otomatik olarak yüklenmesini beklemeleri gerekmektedir.
Bu işlem birkaç dakika sürebilir, lütfen tarayıcınızı kapatmayınız.
Yüklemenin sonunda "Güvenlik Uyarısı" ile karşılaşan kullanıcılarımız yüklemenin tamamlanabilmesi için uyarı ekranında yüklemeyi kabul etmelidir.
"İşlem Tamamlanmıştır" ifadesinden sonra rapor ekrana gelmemiş ise, aşagıdaki alanda yer alan sonraki ( > ) sayfa simgesine tıklayınız.
Gösterici Yazılım Yüklenmiyor İse Buraya Tıklayarak Yükleyebilirsiniz
Windows 7 ve üstü İşletim Sistemlerinde Linkteki program yüklenmesi sonrası gösterici yazılım çalışmıyor ise c:\CRSETUP\YUKLE.BAT dosyasına sağ tuş yaparak yönetici olarak çalıştır seçeneği ile yükleyiniz.
64 bit Windows işletim sistemi kullanıcıları programlarının içinde bulunan 32 bit tarayıcıyı seçmelidirler. 64 bit tarayıcı üzerinde gösterici yazılımlar çalışmayabilir. Diyor ve bir türlü açmıyor.pdf formatında açmıyor. ve bazı siteleride açmıyor kamuajans ve memurlarnet gibi yardımlarınızı bekliyorum
 
Sayın hocam o dediklerinizi hepsini uyguladım ama yinede açmadı farklı tarayıcılar denedim java kaldırdım tekrar yükledim kontrol panelinden girdim yinede olmadı
 
Geri
Üst