e-okulda rapor alma sorunu...

Kodla Büyü

s_kajmeran

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
E okulda sınıfların toplu notları vb. notları öğretmen olarak almaya kalkınca "Öğretmen" yazan yerde hiçbir öğretmen gözükmüyor ve oraya öğretmen seçemediğimiz için kendi dersimizin bile notlarını alamıyoruz...

İdarenin hesabıyla girip alabiliyoruz sıkıntı yok...

Öğretmen atamaları yapılmış, sınıf öğretmenleri atanmış buralarda da sıkıntı yok... Sanırım yetkilerde bir bölümden yapılacak, biraz kurcaladık ama bulamadık...

Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

ben de merak ediyorum biz de alamıyoruz mesela öğrenci sınıf listeleri veya veli toplantıları için sınıf öğrenci başarı durumu listesi gibi.. :!: :?:

Evet sorun oralarda... Aynı dert, yetkilendirmeye baktım, ders işlemleri mi ne vardı, orda görme-yazdırma vs yetkiler verilmiş... Bilen biri aydınlatırsa sevineceğim... Veya genel bir problem midir merak içindeyim...

Yarın bir daha TC kısıtlamaya bakayım... Teşekkürler hocam...

Siz girebiliyorsunuz değil mi? Bugün biraz kurcaladık, bir okulu aradık ordada aynı sorun vardı bizde genel sorundur dedik...

şu anda e-okula giremiyorum. Kullanıcı Girişi Sırasında Bir Sistem Hatası Oluştu. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz.
yazıyor.

Teşekkürler hocam... Yarın deneyeyim ben... Sizde girilebilen bir anda girip görüldüp-görülmediğini yazarsanız sevinirim... Çok teşekkürler :+1:

denizlerb' Alıntı:
şu anda e-okula giremiyorum. Kullanıcı Girişi Sırasında Bir Sistem Hatası Oluştu. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz.
yazıyor.

evet aynı hatadan dolayı ben de giremedim. sistemlerinde sıkıntı varmış.

BBNET
Geri