E-Okulda Not Öğrenci Liste Sorunu

Kodla Büyü

amip33

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşım e-okulda hızlı not girişinde öğrenci listesi gelmiyormuş. İe'den girmesini söyledim, java yüklettim, ie'nin uymluluk butonuna bastırttım ama yine de kırmızı ile gösterdiğim bölge gelmiyormuş, benim bilgisayarımda sorunsuz giriyor. Telefonla anlattım dediklerini yaptım dedi ama başka bir çözümü olabilir mi?

Ekli dosyalar

• image001.png
    image001.png
    57.6 KB · Görüntüleme: 1,746
sizin bilgisayarınızda sorunsuz girme işlemini arkadaşınızın şifresiyle mi yapıyorsunuz kendi şifrenizle mi?

Şayet arkadaşınızın şifresiyle girdiğinizde olmuyor, kendi şifrenizle girdiğinizde oluyorsa, arkadaşınızın okul idaresine durumu bildirip, sınıflara ders atama işlemlerini yaptırması gerekiyor.

konu ile alakasız ama ben müzik derslerine giriyorum 1 yazılı 2 sözlü yapacağım ama
e okulda sözlü notlarını performans diye mi giriyoruz?
ist marşını ezbere okutup not veriyorum

amip33' Alıntı:
Arkadaşım e-okulda hızlı not girişinde öğrenci listesi gelmiyormuş. İe'den girmesini söyledim, java yüklettim, ie'nin uymluluk butonuna bastırttım ama yine de kırmızı ile gösterdiğim bölge gelmiyormuş, benim bilgisayarımda sorunsuz giriyor. Telefonla anlattım dediklerini yaptım dedi ama başka bir çözümü olabilir mi?

Hocam aynı sorunu bugün bir arkadaş daha söyledi. İnternet Explorer kaldırıp tekrar kurdum ama yemedi. İe 11 kullanıyor. Siz nasıl çözdünüz veya fikri olan var mı acaba ?

arkadaslar bu sorunu çözen varmı aynı sorun bana da geldi
arkadas dersi seçip listele dediğinde liste gelmiyor cevrimiçi problem çöz yada kapat ekranı geliyormuş
ne yapabilirim
ie kaldırdım kurdum uyumluk vs hepsini denedik yok sadece onun pc sinde bu sorun var yoksa onun sifresi ile baska yerden giriş yaptık

Önce e-okula girin sonra araçlar menüsünde uyumluluk görünümü ayarlarına tıklayın ekle butonuna basın. Ben böyle çözdüm.

BBNET
Geri