E-okulda Doldurmamız Gereken Yer Var mı?

Kodla Büyü

izmirlim80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, öncelikle günaydın, umarım iyi bir hafta geçiririz.

Bilişim teknolojileri öğretmenlerinin e-okulda doldurması gereken yerler var mı acaba? Varsa da nereler, yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada performans ödevi vermedim.

hocam not işlemleri davranış notu bölümü var oradan giriş yapıyorsunuz

Hocam girdimde bende sarı kutular var ama not girişine engelli, yani pasif, davronış notu giren var mı?

hocam okul girişi değil kişisel şifrenizle giriş yapacaksınız. şayet yine de kutular sarı renkli ve giriş yapamıyorsan o ders öğretmenş olarak sen tanımlanmamışsın. Bilişim Teknolojileri dersi için e-okulda Ders işlemleri bölümünde ders öğretmenleri kısmına seni tanıtmaları gerekir

marabaci hocam okul şifrebiyle girdim, ders öğretmeni ben görünüyorum, yinede pasif :-( yeni şifre aldığım kendime yine pasif, ilginç, başka benim gibi giremeyen var mı?

jemba35' Alıntı:
marabaci hocam okul şifrebiyle girdim, ders öğretmeni ben görünüyorum, yinede pasif :-( yeni şifre aldığım kendime yine pasif, ilginç, başka benim gibi giremeyen var mı?

Hocam eğer şifreniz idareci şifresi şeklinde tanımlı ise davranış notu giremiyorsunuz. Tanımlamalardan öğretmen şeklinde olup olmadığını kontrol ediniz.

BBNET
Geri