E-okulda adres güncellemesi nasıl yapılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Üye
Arkadaşlar öğrencilerin adreslerini güncellemek istiyoruz ama nereden yapacağımızı bilemedik. bilen arkadaşların önerilerine ihtiyacımız var.

Öğrencilerin adres bilgileri mernis üzerinden alındığından elle düzenleme imkanı yok. Ancak öğrenci bilgilerini görüntülediğiniz ekranların birinden bilgileri güncelle düğmesi vardı.
Yönetici şifresi olmadığı için tam yerini söyleyemiyorum. Yetkiniz varsa arayıp, bulabilirsiniz.

Öğrencilerin bilgilerini,

İlkokul-Ortaokul Öğrenci İşlemleri + Öğrenci buldan öğrenciyi buluyoruz. Sol menülerde Öğrenci Dosya Bilgilerinden Nüfus bilgilerine tıklayıp nüfus ve adres bilgilerini görebiliyoruz.

Öğrenci nüfus bilgilerinde değişiklik varsa ordan yenile butonuna basıp kaydediyoruz.

Bu işlemleri Okul Yönetici şifresiyle yapıyoruz.

İyi çalışmalar.

habib hocam ,

belirttiğiniz yerden nüfus kayıt bilgilerine tabiki ulaşabiliyoruz. Adres bilgisine ulaşamıyoruz. Adres bilgisi için var mıdır bir başka yol? Bildiğim kadarıyla yok.

DotCom' Alıntı:
habib hocam ,

belirttiğiniz yerden nüfus kayıt bilgilerine tabiki ulaşabiliyoruz. Adres bilgisine ulaşamıyoruz. Adres bilgisi için var mıdır bir başka yol? Bildiğim kadarıyla yok.
devamsızlık mektuplarından başka yerde adres bilgisine ulaşılamıyor. 7 gün devamsızlıktan sonra devamsızlık mektubunda adres görünüyor. illa adres lazım derseniz. devamsızlığı doldurup devamsızlık mektubunun çıkmasını sağlıyorum.

tenten' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
habib hocam ,

devamsızlık mektuplarından başka yerde adres bilgisine ulaşılamıyor. 7 gün devamsızlıktan sonra devamsızlık mektubunda adres görünüyor. illa adres lazım derseniz. devamsızlığı doldurup devamsızlık mektubunun çıkmasını sağlıyorum.

Bu yöntemi biliyordum. Biraz dolambaçlı oluyor ancak bu şekilde ulaşaılabiliyor

BBNET
Geri