E-Okul'da Öğretmen Grubunda Resim Eklenmiyor

Kodla Büyü

aycadurmaz

Üye
Merhabalar,

Okul olarak e-okuldaki öğrenci fotoğraflarını güncelleyeceğiz. Fotoğraflar çekildi, gruplandı ve boyutları ayarlandı. Fotoğraf girişlerini de öğretmenlere yaptıracağız, herkes kendi sınıfını girecek.

Fakat burada bir sorun çıktı karşımıza, öğretmen grubunun yetkilerinden resim ekleme modülünü ve izinlerini açtık, gerekli yetkileri verdik ama kaydet butonu aktif olmuyor hiçbir şekilde.

Böyle bir sorun yaşayan var mı? İllaki idare grubu mu resimleri değiştirebilir? Yeni grup oluşturarak da denedim ama hiçbir şekilde idare şifresi haricinde resim kaydedilmiyor! Nefret ettim artık!!! :verymad:

Yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.

hocam e-okulun hala eksiklikleri var.. Resim yetkisi vermeye hiç çalışmadım ama örneğin devamsızlık için yetki bölümünde tüm yetkileri versenizde kaydet butonu aktif olmuyor. Aynı sorun resim yükleme yetkisi için de geçerli olabilir. Mecburen yönetici şifresi ile girmek zorunda kalabilirsiniz.

Hocam, aslında önceden bu modül aktifti. Yani öğretmenler istedikleri zaman işlem yapabiliyorlardı. Az önce bir arkadaşımla görüştüm, 2011 başından beri bu modül sadece yöneticilere tam olarak açıkmış. Kısacası benim sorunum çözülmez gibi duruyor :(

TC Kimlik no kısıtlamalı kullanıcılar Öğretmen kullanıcısıdır. Yetki verseniz dahi bazı modülleri kullanamaz. Bu işlemler idare yetkileri dahilindedir.
eğer yine de gireceğim diyorsanız TC kimlik no kısıtı bulunmayan idare yetkili yeni bir kullanıcı oluşturun

BBNET
Geri