yigido03 Aktif Üye Mesajlar 238 16 Ocak 2010 #1 Arkadşlar öğrencilerin notlarını girmeye çelışıyorum.Şifre ve kullanıcı adını giriyorum ama sisteme girmiyor.Yoğunluktan olabilir mi?
Arkadşlar öğrencilerin notlarını girmeye çelışıyorum.Şifre ve kullanıcı adını giriyorum ama sisteme girmiyor.Yoğunluktan olabilir mi?
kamilaydin41 Aktif Üye Mesajlar 215 16 Ocak 2010 #6 bendede durum aynı. eokulu velilere ne zaman kapatacaklar? Bilginiz varmı?
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,166 16 Ocak 2010 #7 velilere kapanmadan önce, şu an fiilen öğretmenlere kapanmış durumda :?
yigido03 Aktif Üye Mesajlar 238 16 Ocak 2010 #10 isikayhan' Alıntı: inanamıyorum sonunda girebildim Genişletmek için tıkla ... Evet bende şuan girebildim...
isikayhan' Alıntı: inanamıyorum sonunda girebildim Genişletmek için tıkla ... Evet bende şuan girebildim...
J jackalTR Üye Mesajlar 1 16 Ocak 2010 #11 arkadaşlar eokula giriş için explorer kullananlarda çarpı ,firefoxta bi işaret geliyor onun yanında bir adam resmi var ona tıklayın güvenlik kodunu sesli olarak söylüyor bunun için kulaklık veya hoparlör olması gerekir 16/01/2010 16:25
arkadaşlar eokula giriş için explorer kullananlarda çarpı ,firefoxta bi işaret geliyor onun yanında bir adam resmi var ona tıklayın güvenlik kodunu sesli olarak söylüyor bunun için kulaklık veya hoparlör olması gerekir 16/01/2010 16:25
C CroCoDyIIe Üye Mesajlar 11 16 Ocak 2010 #13 sonunda girdim explorer da farklı rakamlar söylüyo teşekkürler
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,166 17 Ocak 2010 #16 bugün düne göre çok daha iyi ara sıra dışarı atsa da girişte herhangi bir sorun yok, dün hiç girilmiyordu
bugün düne göre çok daha iyi ara sıra dışarı atsa da girişte herhangi bir sorun yok, dün hiç girilmiyordu