thekanarya
Aktif Üye
Eline Sağlık hocam
muzy2007' Alıntı:Çok güzel çalışıyor. Harika gerçekten.
Öğrencilerin numaralarını excelden alıp, fotografının adı yapacak bir makro yapabilirmiyiz? Tabi fotolar listeye göre sıralı olacak. Ben biraz uğraştım yapamadım.
mgüneş' Alıntı:Öğrenci fotolarının isimlerini excelde kayıtlı olan öğrenci nosunu otomatik alıp isimlendirecek bi program varmıdır acaba
elrond' Alıntı:eşine yardım etmeyen bize heeç etmez...hayınnnn domdommm..selam söyle
chakistes' Alıntı:hocalarım resim.iim şuanda çalışıyor mu ? kaç kere denedim olmadı çalıştıran varsa merak ettim bize de yol göstersin
karıştırma yok hocam...yapacağın şu. a1 öğrenci no, a2 den başlayacak numaralar.resimleri de olmayanı boş çekip e-okula göre kücültme yaparsan sanki gerçek resimmiş gibi, sayıyı da tutturdun mu olay tamam... haa exceldeki ogrenci sayısıyla resim sayısı uymuyor hatası verebilir. önemli değil hemen o dosyayı farklı kaydet deyip office 2003 olarak başka isimle kaydet. çalışır... imacros ta da https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... ions/9.0.3 versiyonunda sıkıntısız çalışıyor. en son sürümünü kurmayın imacrosun. bende bu şekilde öğrencileri düzgün bir şekilde isimlendirip eokula girişini yaptım...chakistes' Alıntı:arkadaşlar eklenti şeklinde değilde windows sürümünü indirip denedim yapabildim. Tabi hızı yavaşa aldım e okul bazen sayfaları yavaş açıyor o zaman olmuyor. Ancak isim değiştirme programında öğrenci numaralarını düzgün veremedim. Karıştırıyor elle yaptım. Yine de teşekkürler
Hocam çözümü yukarıda açıkladımzkose' Alıntı:Gecen sene kullanmıştım bu programı fakat bu sene hata veriyor. Hata mesajı"Sorry, upload functionality is currently not supported in iMacros for Firefox., line: 10 (Error code: -1001)" şeklinde. sanırım firefox güncellemeleri ile upload fonksiyonu devre dışı bırakıldı diyor. Çözümü var mıdır?
elrond' Alıntı:Hocam çözümü yukarıda açıkladımzkose' Alıntı:Gecen sene kullanmıştım bu programı fakat bu sene hata veriyor. Hata mesajı"Sorry, upload functionality is currently not supported in iMacros for Firefox., line: 10 (Error code: -1001)" şeklinde. sanırım firefox güncellemeleri ile upload fonksiyonu devre dışı bırakıldı diyor. Çözümü var mıdır?
hocam resimlerini ismini değiştirirken sıkıntı yapıyor baştaki öğrencinin fotoğrafının adını exceldeki ikinci numaradan başlatıyor ve son öğrencinin de fotoğrafına isim vermiyor isimsiz bırakıyor.Neden olabilir?elrond' Alıntı:karıştırma yok hocam...yapacağın şu. a1 öğrenci no, a2 den başlayacak numaralar.resimleri de olmayanı boş çekip e-okula göre kücültme yaparsan sanki gerçek resimmiş gibi, sayıyı da tutturdun mu olay tamam... haa exceldeki ogrenci sayısıyla resim sayısı uymuyor hatası verebilir. önemli değil hemen o dosyayı farklı kaydet deyip office 2003 olarak başka isimle kaydet. çalışır... imacros ta da https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... ions/9.0.3 versiyonunda sıkıntısız çalışıyor. en son sürümünü kurmayın imacrosun. bende bu şekilde öğrencileri düzgün bir şekilde isimlendirip eokula girişini yaptım...chakistes' Alıntı:arkadaşlar eklenti şeklinde değilde windows sürümünü indirip denedim yapabildim. Tabi hızı yavaşa aldım e okul bazen sayfaları yavaş açıyor o zaman olmuyor. Ancak isim değiştirme programında öğrenci numaralarını düzgün veremedim. Karıştırıyor elle yaptım. Yine de teşekkürler
baydin55' Alıntı:Arkadaşlar bu hatayı veriyor. Çözüm ltfen.