E-okula devamsızlık nasıl girilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Üye
Arkadaşlar e-okula devamsızlık girişi yapıyorum ama tereddütlerim var 1-2 ya da 3 ders gelmeyeni yarım gün, 4-5 yada 6 ders gelmeyeni tam gün, son1-2 ders kaçan öğrenciyi yok yazıyorum ama acaba doğru mu yapıyorum?

Mevzuatta bunun bir açıklaması var mı ya da genel uygulama nedir?

Bilen veya idarecilik yapan arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum.

Hayırlı günler

Lisede görev yapıyorsanız, ortaöğretim kurumlar yönetmeliğini inceleyin. Her türlü durum orada anlatılmış durum. Ancak geç kalmayla ilgili öğretmenler kurulunda karar alınmışsa onu da dikkate almak gerekir. Başkalarının uygulamalarından çok mevzuata uygun hareket ederseniz, işinizi daha sağlama almış olursunuz.

4saate kadar yarım gü yok yazılır
5 ve üstü için 1 gün yok yazılır.
geç mevzuusunda ise öğretmenler belirlenen süreden (5 dk. 10 dk. vs) sonra gelen öğrencileri yok yazar siz de yarım gün devamsızlık işlersiniz

ya hocam siz niye giriyorsunuz yapmayın allah aşkına sizingibi iyi niyetli hocalarımızın yüzünden bu hale geldik bırakın allah aşkına bt rehber öğretmeninin görev ve yetkilerinde devamsızlık girme gibi bir olay yok eğer göstermezseniz idareciler herşeyi bizim yapmamız gerektiğini sanıyorlar

hocam belirtmeyi unutmuşum ben zaten müdür yardımcısı olarak görevlendirildim ama tereddüt ettiğim için emin olmak istedim

BBNET
Geri