e-okul Yabancı Dil dersi Not girilmiyor

Kodla Büyü

alios6161

Site Gezgini
Arkadaşlar İngilizce öğretmenimiz hiçbir sınıfa not giremediğini söyledi. idare şifresiyle girdim dersi seçip listele deyince e-okul hata veriyor ama diğer derslerde böyle bir sıkıntı yok. öğretmene sınıflar atanmış, ders verilmiş, öğretmen sınav tarihini doğru girmiş her şey düzgün gibi. sorun genel mi acaba bizden mi kaynaklanıyor.idare şifresiyle bir deneye bilir misiniz yabancı dil dersi not girişi yapılabiliyor mu. ortaokul bu arada...

e-okula girmede sıkıntı yok ama ingilizce dersi not girişi hata veriyor. diğer derslerde sıkıntı gözükmüyor

alios6161' Alıntı:
e-okula girmede sıkıntı yok ama ingilizce dersi not girişi hata veriyor. diğer derslerde sıkıntı gözükmüyor

Hocam aynı sorun bizde de var. Diğer tüm dersleri girebiliyoruz fakat yabancı dil notu giremiyoruz. Sorun genel sanırım.

İlköğretim kurumları yönetmeliği yenilendiği için (performanslar falan kalktı ya... ) kısa süreli bir sistem güncelleme durumu olduğunu söylediler bize bugün..

sadece ingilizcede mi sorun acaba. ben bilişim notlarını vermek istedim listelenmiyor. ama hızlı ders notu değil de normal ders notu bölümünden giriş yapılabiliyor gibi.

ingilizceden normal ders notu bölümünden de giriş yapılamıyor :?
bu sorunu birilerinin Ankara'ya iletmesi lazım

ingilizce öğretmenlerinin sistemden silinerek tekrar tanımlanması ve ders atamalarının yenilenmesi gerektiği yönünde bilgi geldi

DotCom' Alıntı:
ingilizce öğretmenlerinin sistemden silinerek tekrar tanımlanması ve ders atamalarının yenilenmesi gerektiği yönünde bilgi geldi

Hocam denediniz mi bu yöntemi? Biz yine sonuç alamadık :(

Ben lisedeyim az önce okul şifresi ile giriş yaptım. 9.sınıflardan bir tanesini seçip Yabancı Dili işaretleyip listeleye bastım. Bir öğrenciye not girişi yapıp kaydettim. Herhangi bir hata vermedi, kaydı yaptı.

bilalca' Alıntı:
Ben lisedeyim az önce okul şifresi ile giriş yaptım. 9.sınıflardan bir tanesini seçip Yabancı Dili işaretleyip listeleye bastım. Bir öğrenciye not girişi yapıp kaydettim. Herhangi bir hata vermedi, kaydı yaptı.

sorun ortaokul yabancı dilde
belki ilkokul yabancı dilde de vardır

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

Kullanıcıya T.C. Kimlik No kısıtlaması yapılmazsa not giremez.

İyi çalışmalar.

dün idareci ile birlikte baktım tc no kısıtlaması yapılmış olarak görünüyordu. ama yine de not girişini yapmaya çalışınca hata ekranı geliyor

tc no kısıtlaması yaptım ona rağmen idari şifreyle dahi girilmiyor? bakanlığın en kısa zamanda bilgilendirme yapması lazım şu durumda

Aynı sıkıntı bizdede var yaklaşık 1 hafta oldu. Söylenen bütün yöntemler denendi sadece Yabancı dilde sıkıntı. Henüz çözüm bulamadım. SAnırım merkezi bir sıkıntı.
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

Kullanıcıya T.C. Kimlik No kısıtlaması yapılmazsa not giremez.

İyi çalışmalar.
Habib hocam bu yöntemde denendi çözüm olmadı.

Umarım ankardakilerin bu sorundan haberi olmuştur.
Aslıda ben sorunu onlara bildirmek isterim ama tam olarak hangi birim ilgileniyor bilmiyorum.

aynı sorun bizim okulda da var, yalnız problem yabancı dilde değil fen ve teknoloji dersinde, her iki öğretmende giremedi, birinde sarı diğerinde yeşile boyalı kapalı görünüyor

BBNET
Geri