Arkadaşlar merhaba. Daha önce excel ile veli bilgilerini alma üzerine çalışmalarım olmuştu. Uygulama telefonda olsa çok daha kolay olur işimiz diye düşündüm. Uygulama yine ilkokul ve ortaokullar için oldu.
E-Okul Veli Ara
Genel özellikleri şöyle:
-Uygulama veli telefonlarını rehberinize kaydetmeden anında ulaşabilmenizi sağlıyor.
-E-okuldan anne-baba için ayrı ayrı isim, cep, ev ve iş telefonlarını ve öğrencinin resmini alıyor.
-Telefon numaralarında isterseniz değişiklik yapabiliyorsunuz.(Değişiklik sadece uygulamada oluyor e-okulda değil)
-En güzel özelliklerinden biri indirdiğiniz bir sınıfın bilgilerini diğer öğretmen arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz. Örnekle açıklamak gerekirse bir idareci tüm sınıfları indirdiğinde tüm öğretmenlere ilgili oldukları sınıfların telefon numaralarını gönderebilir. Başka hiç kimsenin e-okuldan bilgi indirmesine gerek kalmaz.
-Öğrenci resimleri de olduğu için ismini hatırlayamadım derdi ortadan kalkıyor.
-Reklam sıklığı ve rastladığınız hatalarla ilgili geri bildirimleriniz ve önerileriniz beni mutlu eder.
-Beğenirseniz uygulamaya yorum ve yıldızlarınızı da alırım tabi
Uyarılar:
-E-okuldan bilgi indirirken tuşları kilitlemeyin veya ekranı kapatmayın.
-Herhangi bir sebeple bilgiler indirilirken sayfadan ayrılmayın.
-Ekran kullanımını dikey yapmayı unutmuşum, ilk güncellemede düzelteceğim (Bilgi indirirken telefon yönünü değiştirmeyin şimdilik
)
E-Okul Veli Ara

E-Okul Veli Ara
Genel özellikleri şöyle:
-Uygulama veli telefonlarını rehberinize kaydetmeden anında ulaşabilmenizi sağlıyor.
-E-okuldan anne-baba için ayrı ayrı isim, cep, ev ve iş telefonlarını ve öğrencinin resmini alıyor.
-Telefon numaralarında isterseniz değişiklik yapabiliyorsunuz.(Değişiklik sadece uygulamada oluyor e-okulda değil)
-En güzel özelliklerinden biri indirdiğiniz bir sınıfın bilgilerini diğer öğretmen arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz. Örnekle açıklamak gerekirse bir idareci tüm sınıfları indirdiğinde tüm öğretmenlere ilgili oldukları sınıfların telefon numaralarını gönderebilir. Başka hiç kimsenin e-okuldan bilgi indirmesine gerek kalmaz.
-Öğrenci resimleri de olduğu için ismini hatırlayamadım derdi ortadan kalkıyor.
-Reklam sıklığı ve rastladığınız hatalarla ilgili geri bildirimleriniz ve önerileriniz beni mutlu eder.
-Beğenirseniz uygulamaya yorum ve yıldızlarınızı da alırım tabi

Uyarılar:
-E-okuldan bilgi indirirken tuşları kilitlemeyin veya ekranı kapatmayın.
-Herhangi bir sebeple bilgiler indirilirken sayfadan ayrılmayın.
-Ekran kullanımını dikey yapmayı unutmuşum, ilk güncellemede düzelteceğim (Bilgi indirirken telefon yönünü değiştirmeyin şimdilik

E-Okul Veli Ara