ogretmen006 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,029 15 Haziran 2014 #1 arkadaşlar e okul teog sonuçları ve başarı yüzdeleri falan hiçbir rapor yok ulaşabilen varmı acaba
G goodielife Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 725 16 Haziran 2014 #2 geçen dönem de bu dönem de oturup kendim hazırladım. Raporlarda öyle bir ekran olduğunu sanmıyorum...
geçen dönem de bu dönem de oturup kendim hazırladım. Raporlarda öyle bir ekran olduğunu sanmıyorum...
akrep026 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 618 16 Haziran 2014 #3 evet yok, biz de kendimiz hazırladık, excel'e e-okul'dan kopyala yapıştır... e-okulda aramaktan daha kolay...
evet yok, biz de kendimiz hazırladık, excel'e e-okul'dan kopyala yapıştır... e-okulda aramaktan daha kolay...
ogretmen006 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,029 16 Haziran 2014 #4 akrep026' Alıntı: evet yok, biz de kendimiz hazırladık, excel'e e-okul'dan kopyala yapıştır... e-okulda aramaktan daha kolay... Genişletmek için tıkla ... e okulda teog sonuçlarını bulamadım bulsam e okuldan excele atacağım
akrep026' Alıntı: evet yok, biz de kendimiz hazırladık, excel'e e-okul'dan kopyala yapıştır... e-okulda aramaktan daha kolay... Genişletmek için tıkla ... e okulda teog sonuçlarını bulamadım bulsam e okuldan excele atacağım