U ufo60 Site Gezgini Mesajlar 41 28 Ekim 2009 #1 arkadaşlar e okulda not girişinde not yazıyorum güvenlik numarasi ile kaydediyorum ancak not siliniyor. sorun hakkında bilgisi olan varsa şimdiden tşk ederim
arkadaşlar e okulda not girişinde not yazıyorum güvenlik numarasi ile kaydediyorum ancak not siliniyor. sorun hakkında bilgisi olan varsa şimdiden tşk ederim
F feridekorkmaz Site Gezgini Mesajlar 85 28 Ekim 2009 #2 Evet hocam bugün bi arkadaş ta benden yardım istedi.Ama olmuyor.Hatta okul şifresiyle de denedik olmadı.Sistem açılmamış olabilir.
Evet hocam bugün bi arkadaş ta benden yardım istedi.Ama olmuyor.Hatta okul şifresiyle de denedik olmadı.Sistem açılmamış olabilir.
F firdevs Site Gezgini Mesajlar 90 29 Kasım 2009 #3 Bugün bir sınıfın davranış notlarını girip kaydetmiştim şimdi nne öreyim yazdığım tüm notlar gitmiş. Geri getirmem mümkün olamaz mı?
Bugün bir sınıfın davranış notlarını girip kaydetmiştim şimdi nne öreyim yazdığım tüm notlar gitmiş. Geri getirmem mümkün olamaz mı?
F firdevs Site Gezgini Mesajlar 90 29 Kasım 2009 #5 BİLGİSAYARIMDA yüklü olabilir mi çok emek vermiştim :cry: