E-okul Resim Dönüştürücü Uygulamam. Link Eklendi

Kodla Büyü
Algılandı: Trojan:Script/Sabsik.FL.A!ml
Durum: Kaldırıldı

muhtemelen bizim defenderın saçmalamasıdır

Son düzenleme:
@emrahkaracam hocam 20 kb olayını bugün denedim. Programın oluşturduğu bütün fotoğraflar 15-20 kb arasındaydı. Ortalama 16 kb. 20 taneden sadece 1 öğrencide düzgün fotoğraf oluşturamadı. Gayet iyi çalışıyor.

Hızlı Fotoğraf Ekle menüsünden toplu listenin olduğu sayfadan yüklemeye çalışınca sorunsuz yükleniyor. 20 kb uyarısı vermiyor.

Fotoğraf Ekle menüsünden tek tek yüklemeye çalışırsak 20 kb'dan düşük uyarısı veriyor ve fotoğraf yüklemeye izin vermiyor.

hocam çok sağolun bende 9.sınıfları güncelleyecektim . Programınızı kullandım çok başarılı sonuç aldım.
Elinize emeğinize sağlık

E okul hızlı resim yüklemede ölçeklemeyi kendisi yapıyor. Resmi seçtikten sonra farenin tekeri ile ölçekleme yapabiliyorsunuz. Boyut için belki bu program kullanılabilir

Hocam, EOFD--e okul foto programınızı çok beğendim. Süper bir program.
Ben Photoshopta kırptığım e okul resimleri genellikle 30 kb ile 50kb arasında.
Sizinkinden biraz daha kaliteli. Ama resim kırpma için çok zaman harcıyorum.
Sizin programın 20kb kısıtlamasını kaldırabilir misiniz? Bendekilerde 27kb dan düşük foto yok.
Çoğunluğu 30kb ile 47kb arasında.
Yüzlerce fotoyu e-okul a yükledim. Sorun çıkmadı.

Hocam programını kullandım memnun kaldım, yalnız bir sorun farkettim fotoğrafları iki ayrı makine ile çekmiştim, birisi kaydederken .JPG diye kaydederken diğeri .jpg olarak kaydetmiş. Program resim uzantısı küçük harfle kaydedilmiş klasörlerde çalışırken, büyük harfle kaydedilmiş klasörlerde çalışmadı. Toplu çeviri için konuşuyorum, bir incele istersen

Hocam program için teşekkürler, gayet başarılı çalışıyor. Peki kodlarınızı fotoğraftan biyometrik vesikalık olacak şekilde değiştirebilir miyiz? Nasıl yaparız

BBNET
Geri