Ben de şimdi denedim bu programı kullanarak yapmayı, grçekten de kullanımı çok kolay ve çözünürlük bozulmuyor.ct442002' Alıntı:ben, e-okula yüklediğim resimleri office programı olan picture manager programıyla kolayca hallettim. Kullanımı diğerlerine göre çok kolay ve toplu resim ayarları yapmak isteyenlerin işine yarayabilir
zaim' Alıntı:ya arkadaşlar ben bu e-okul için öğrenci resmi ekleyeceğim ama 10Kb den fazlasını almıyor picture manageri kullandım olmadı :cry: başka bir program buldum o da teker teker küçültüyor yani hepsi birden olmuyor bir bilgisi olan var mı ? :roll:
serkanalgül' Alıntı:Arkadaşlar Eskişehirde Tüm Okullar Bu Programı Kullandık. Yüzlerce Fotoğrafı Aynı Anda istediğiniz boyuta getiriyor. Kurduktan sonra "birregf.reg" dosyasının program files altındaki batch-image klasörüne kayıt edin ve çalıştırın. Program tamamdır.
Not: Resize ederken boyutları yazdıktan sonra "Type=Ignore Proportion" yapın
ya evet arkadaşlar o öyle bir programki gecen sene eokula öğrencilerin resimlerini aktarırken kullandım bende bir klasör göster içinde ne kadar resim varsa istediğin boyuta gelsin cok kolay ve başarılı bence denemenizi tavsiye ederim gerçekten...Mehmet Şimşek' Alıntı:Alper Bey!
Photoshop'ta nasıl oluyor çok sayıda resimi boyutlandırma. Bir iki cümle bile yeter
zaim' Alıntı:ya arkadaşlar ben bu e-okul için öğrenci resmi ekleyeceğim ama 10Kb den fazlasını almıyor picture manageri kullandım olmadı :cry: başka bir program buldum o da teker teker küçültüyor yani hepsi birden olmuyor bir bilgisi olan var mı ? :roll: