E-OKUL RESİM YÜKLEME SORUNU

Kodla Büyü

skolst

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar resimleri çektim küçülttüm sisteme atıyorum fakat kaydete basınca hata veriyor.sorun ne olabilir yardım lütfen...

-Tarayıcını değiştir dene.Büyük ihtimal sistemde sorun vardır boyut hatası vermediğine göre.Biraz dinlen sonra devam edersin.

Hocam 3 farklı tarayıcıda yaptım boyut hatasıda yok.fakat kaydedince hata veriyor..

hocam aynı hata bende de bazı resimlerde oluyordu. resimlerin orjinalini tekrar boyurlandırıp denediğimde olmuştu

arkadaşlar problem çözüldü... yeni eokul hata mesajı vermiyor ama yinede resimlerde boyut ayarı yapmak zorundasınız.. ayrıca 10 kb dan büyük olmalı :)

aynı problemi bende yaşıyorum
photoshop kullanarak boyutlandırma yapmıştım
boyut ve ölçülerde problem yok ama gariptir kaydet düğmesine basınca hata veriyor ve bunu en haylaz öğrencilerin fotolarında yapıyor :shock:

Aynı hatayı ben de alıyorum
Resimler 133x171 piksel ve 60 kb.
Tüm resimler JPG formatında. tüm browserlarda denedim aynı hatayı alıyorum. Farklı bilgisayarlarda denedim. Sonuç aynı.
Dosya seç diyorum resmi yüklüyor görüyorum kaydet e basınca "Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler İlsis Merkez Yöneticisine iletilmiştir.
Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir." hatasını alıyorum.

Hata sistemden mi kaynaklanıyor yoksa benden mi lütfen yardım edin.

erdin' Alıntı:
Aynı hatayı ben de alıyorum
Resimler 133x171 piksel ve 60 kb.
Tüm resimler JPG formatında. tüm browserlarda denedim aynı hatayı alıyorum. Farklı bilgisayarlarda denedim. Sonuç aynı.
Dosya seç diyorum resmi yüklüyor görüyorum kaydet e basınca "Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler İlsis Merkez Yöneticisine iletilmiştir.
Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir." hatasını alıyorum.

Hata sistemden mi kaynaklanıyor yoksa benden mi lütfen yardım edin.

Sorun çözüldü. Benim resimlerim istenilen formata uygun olsada zannedersem fotoğrafçı bu resimleri PHOTOSHOP ile düzenlediği için fotoğraf içinde bulunan kodları MEB'in WEB sistemi kabul etmiyor yüklemeye izin vermiyor. Resimlerin uzantılarını değiştirip tekrar JPG yapmak gerekiyor. ben bunu "PIXresizer" programı ile yaptım. Tüm resimleri sorunsuz yükledim.

BBNET
Geri