A akif_van Aktif Üye Mesajlar 240 22 Ekim 2024 #1 uzun süredir kendi bilgisaayrımda e-okuldan rapor alamıyorum. çözümü nedir acaba? aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Ekli dosyalar eeeee.webp 14.1 KB · Görüntüleme: 52
uzun süredir kendi bilgisaayrımda e-okuldan rapor alamıyorum. çözümü nedir acaba? aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
junior_l3oss Aktif Üye Mesajlar 266 22 Ekim 2024 #2 Aynı sorun bizde de var. Belki de genel bir sorun.
elektrosman Aktif Üye Mesajlar 159 22 Ekim 2024 #3 Kırmızı ok ile gösterilen kısımdan indiriyorum ben hocam.
A akif_van Aktif Üye Mesajlar 240 23 Ekim 2024 #4 elektrosman' Alıntı: Kırmızı ok ile gösterilen kısımdan indiriyorum ben hocam. Ekli dosyayı görüntüle 77361 Genişletmek için tıkla ... malesef ordan indirdiğimde de boş sayfa olarak indiriyor
elektrosman' Alıntı: Kırmızı ok ile gösterilen kısımdan indiriyorum ben hocam. Ekli dosyayı görüntüle 77361 Genişletmek için tıkla ... malesef ordan indirdiğimde de boş sayfa olarak indiriyor
M mned Site Gezgini Mesajlar 75 23 Ekim 2024 #5 Arkadaşlar bende de yaptı aynı hatayı ben "İDM" yi e-okula girdiğim browserda pasif hale getirdim düzeldi, deneyin isterseniz.
Arkadaşlar bende de yaptı aynı hatayı ben "İDM" yi e-okula girdiğim browserda pasif hale getirdim düzeldi, deneyin isterseniz.