E-okul raporları görüntülenmiyor

Kodla Büyü

skipper_forum

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar e-okul açılıyor. Raporlar simgesine tıkladığımız raporlarla ilgili sayfa bir türlü yüklenmiyor.
Farklı browserlarda aynı dönütü alıyoruz.
Farklı bilgisayarlarda durum aynı.
MEBin internetini kullanıyoruz.
İşin garibi cep telefonuyla cepten internet kullanarak raporları görüntüleyebiliyorum.
Var mı karşılaşan ve hatta durumu çözebilen.

Ekli dosyalar

• rapor-chrome.jpg
    rapor-chrome.jpg
    43.5 KB · Görüntüleme: 1,189
  • rapor-edge.jpg
    rapor-edge.jpg
    46.2 KB · Görüntüleme: 1,129
  • rapor-firefox.jpg
    rapor-firefox.jpg
    86.8 KB · Görüntüleme: 1,132
chrome için chrome un adres çubuğuna chrome://flags/#enable-npapi yazıp açılan sayfada npapi özelliğini enable yapmanız yeterli.tarayıcıyı kapatıp açtıktan sonra rapor alabilirsiniz.

sanirim java ile alakali degil kurulumu yaptim ayni seyi yapiyor hic acmiyor rapor sayfasini sanirim rapor sayfasinin oldugu adresde bi sıkıntı var.
http://reporteokul.meb.gov.tr/rapor_arayuz.aspx
Bu sayfa görüntülenemiyor

•http://reporteokul.meb.gov.tr web adresinin doğru olduğundan emin olun.
•Arama motorunuzu kullanarak sayfayı arayın.
•Birkaç dakika sonra sayfayı yenileyin.

kaandemiroz' Alıntı:
chrome için chrome un adres çubuğuna chrome://flags/#enable-npapi yazıp açılan sayfada npapi özelliğini enable yapmanız yeterli.tarayıcıyı kapatıp açtıktan sonra rapor alabilirsiniz.
Chrome 1 Eylül 2015 itibariyle java desteğini çektiği için son sürümlerinde rapor alınamıyor. Sizin dediğiniz yöntemle eski versiyonlarda rapor alınabilir.

habibocak' Alıntı:
kaandemiroz' Alıntı:
Chrome 1 Eylül 2015 itibariyle java desteğini çektiği için son sürümlerinde rapor alınamıyor. Sizin dediğiniz yöntemle eski versiyonlarda rapor alınabilir.
Sayın hocam sorun java probelemi değil. Zeten ben pdf gösterici kullanıyorum.
Sorun raporların bulunduğu sayfanın hiç açılmaması

ben java ile hiç uğraşmıyorum direk pdf gösterici ile açıyorum ama arkadaşın durumu farklı sayfa hiç açılmıyor

hakanotuken' Alıntı:
ben java ile hiç uğraşmıyorum direk pdf gösterici ile açıyorum ama arkadaşın durumu farklı sayfa hiç açılmıyor
Aynen. Açılmayan sayfa raporların içinden hangi rapor olacağınız seçeceğim sayfa.

skipper_forum' Alıntı:
Hocam sorunun sebebi "süper hızlı!" MEB interneti olduğu anlaşılmıştır.

TEŞEKKÜRLER.
Telekom alt yapısı kurtarıyorsa hızınızı 24 MB'ye kadar yükseltebilirsiniz.

Bakanlık ücretini ödüyor.

BBNET
Geri