Hocam öğrenci listesi alacağım, verilmiyor mu?artık öğretmenlere her raporu vermiyor
yok hocamHocam öğrenci listesi alacağım, verilmiyor mu?
Hocam teşekkürler, boşuna uğraştımyok hocam
Öğretmen Adı alanı maalesef boş olmuyor. O yüzden kontrol edemiyorum.Şube Listesi(Öğrenci No Sıralı) seçtikten sonra gelen ekranda,
Kurum Adı,
Sınıfı,
Şubesi,
alanlarını doldurup en alttaki "Öğretmen Adı" alanını boş bırakacaksınız,
bu şekilde raporları düzgün alıyorum,
saçma biliyorum ama öğretmen adı seçince "Pdf yüklenirken bir hata oluştu mesajı veriyor." (kırmızı çubukta)
Gösterici seçeneği "HTML5 (Word, Excel) veya Pdf Gösterici olsun"
pardon hocam boş demişim,Öğretmen Adı alanı maalesef boş olmuyor. O yüzden kontrol edemiyorum.
Ben sınıf öğretmeni olduğum için o bölüm boş olmuyor maalesef. Tanımlandığımız için mecburen giriyorum. O bölümü acaba script ile değiştirip rapor al diyebilir miyim? Bi bakayım...pardon hocam boş demişim,
o bölüm varsayılan olarak "Tümü" şeklinde geliyor, o şekilde kalsın,
en azından bende bu şekilde oluyor, rapor alıyorum,
bilemedim hocam, kolay gelsinBen sınıf öğretmeni olduğum için o bölüm boş olmuyor maalesef. Tanımlandığımız için mecburen giriyorum. O bölümü acaba script ile değiştirip rapor al diyebilir miyim? Bi bakayım...![]()
Olmadı. Normalde sorunsuz görünüyor Tümü yazdırdım ama rapor çıkarırken Öğretmen Adı: alanı boş bırakılamaz! hatası veriyor. Yapacak bir şey yok.bilemedim hocam, kolay gelsin![]()