meltemun' Alıntı:bizde de idareciler gibi tüm sınıfları ve tüm dersleri görebiliyorsun. müd. yard. ile birlikte bir türlü çözemedik. yetkileri de kontrol ettik. düzelmiyor.e-okuldan mı yoksa bizden mi anlamadık.
yönetici modülü >> grub yetkileri>>> Ekran yetkilerini düzenlemek için tıklayınız...>>ilk orta kurum işlemleri >>Not işlemleri kısımlarını işaretlersen yetki vermiş olursun.eltanin' Alıntı:arkadaşlar e okula şuan itibariyle öğretmenler not girişi yapamıyor. sizlerde durum nedir. bilgi verirseniz sevinirim.
çok teşekkürler.düzelttimbülentipek38' Alıntı:hocam yönetici modülünden alt kullanıcılara giriyorsun. öğretmenlere şifre verdiğin kısımdan T.C. Kimlik No Kısıtlaması kısmına o öğretmenin TC'sini yazıyorsun kaydet diyorsun. kısıtlama yaparsan sadece o öğretmenin girdiği sınıflar ve dersler açılır.
teşekkür ederim.sibele48' Alıntı:Günaydın,
Yukarıda önerilenlerin tümünü yaptım hala sorun çözülmedi. Başka ne yapabilirim?
Daha sorun çözülmemiş...sibele48' Alıntı:Az önce Milli eğitimden bir yetkili ile görüştüm , bu sorunun Türkiye genelinde olduğunu ve çözümün bakanlıktan yapılacağını, beklemekten başka çare olmadığını açıkladı...
yasarcan' Alıntı:not girme işini son haftaya bırakınca ben
![]()
yasarcan' Alıntı:not girme işini son haftaya bırakınca ben
![]()
okul idaresiyel ilgili değil. kurum şifresiyle girdiğin zaman bile kaydet butonu pasif durumda. anlayacağınız bakanlık şimdiden okulları tatil etmiş ilginç :-1:mse' Alıntı:okul idaresi yapmıştır.