E OKUL not girememe sorunu

Kodla Büyü

yamandogan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
26 Temmuz 2014 tarih ve 29072 sayılı resmi gazetede yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği maddelerine göre not girişlerinde güncelleme yapılacağından dolayı not girişleri geçici olarak kapatılmıştır

e okulda hızlı not girişinde şu ifade çıkıyor 3 ,4 gündür not girebilen var mı

Ayrıca explorer 10-11 kullananlar uyum modunda eokula girip not girişi yapabiliyor. Yazılı tarihlerini girerken explorer kayıt yapmamıştı.

Arkadaşlar şuan e okulda not girişi açılmış yalnız hala 7 ve 8. sınıflarda ders adı görünmüyor ne sınav tarihi için ne de not girişi için ders adı boş çıkıyor, siz de nasıl?

Arkadaşlar bizde de sadece Yabancı dil hocamız not giremiyor. Yönetici şifresiyle de denedim girilmiyor hata veriyor sayfa . Diğer arkadaşlarda sorun yok. Bu neden olur sizce ??

Ekli dosyalar

• fff.JPG
    fff.JPG
    22.7 KB · Görüntüleme: 1,895
2 gündür giriyorum. 10 dk önce de girdim sorun yok. Artık hayat chrome da. Explorerden değil crome dan girin :+1:

arkadaşlar ben de müdür yardımcısı olarak okul şifresi ile giriş yaparak yeşil renkte görünen öğrencilerin seçmeli ders seçimlerini eksiksiz yapmama rağmen hala yeşil renkte görünüyor ve bu öğrenciler yüzünden diğer öğrencilerin notları girilemiyor

sizde de durum böyle mi

ofkar' Alıntı:
arkadaşlar ben de müdür yardımcısı olarak okul şifresi ile giriş yaparak yeşil renkte görünen öğrencilerin seçmeli ders seçimlerini eksiksiz yapmama rağmen hala yeşil renkte görünüyor ve bu öğrenciler yüzünden diğer öğrencilerin notları girilemiyor

sizde de durum böyle mi

aynen hocam. olmuyor olmuyor :(

Arkadaşlar bazı öğrencilerin not giriş yerleri gri ile kapatılmış nedendir bilen var mı?

ahmetarif21' Alıntı:
Arkadaşlar bazı öğrencilerin not giriş yerleri gri ile kapatılmış nedendir bilen var mı?
AYNEN HOCAM öğrenci sınava gelmedi 1 hafta sonra sınav yaptım girecem notunu giremiyorum Yeşil renkli öğrencilere tekrar not girişi yapılamıyor.
"Yeşil ile gösterilmiş öğrenciler ders programına göre seçmeli ders kredisini tamamlamayan öğrencilerdir!" şeklinde alakasız bir açıklama var yukarıda

BBNET
Geri