E-Okul nolur bizi şaşırt ve bi kere de sorunsuz çalış

Kodla Büyü
hocam eokul lazım olduğu zaman çalışmaz. lazım olmadığı zaman çalışır hemde sorunsuz. yazın kayıt zamanı çalışmaz veliler başınızda kafanızın etin yerler sanki iş yapmayan okulmuş gibi gider 40 yere şikayet ederler. not zamanaı çalışmaz hocam çünkü o zamanda lazımdır. adamlar facebook yapıyor 1 milyar kişi kullanıyor tık demiyor. biz 600.000 kullanıcıyla çalışamayız. yaramı deştin yene hocam ya...

birkan' Alıntı:
hocam son hafta olacak o kadar

Neden olsun o kada? Neyi eksik bizim ülkemizin. Sunucumu ? ram mı ? Bağlan tı mı ?

Neden kabülleniyoruz hemen;

facebook 1 milyarın aşkın kullanıcısına takır takır hizmet veriyor...

birkan' Alıntı:
hocam son hafta olacak o kadar

olmamalı hocam olmamalı, bu ülkeye bu yakışmıyor, notları son haftaya bırakmayın diye yazı gönderiyorlar rezalet bu utanacak bişey bu ama bizim yetkililerin umurunda değil, çok mu zor ya bu sunucuları güçlendirmek

bilgilisayar' Alıntı:
Malum dönem sonu ve E-Okul iflas etti yine bi öğrencinin notunu sabahtan beri giremedim
hocam yandex üzerinden iexplorerda dene javanın en üst sürümünü kur oluyor arada çalıştığı

açılsa bile sınıf listesinin yarısı görünmüyor... :-1:
öğretmen görüşlerini bile yazamıyorum... :x :x

LAYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN :verymad: SAAT OLDU 4 VE HALA Bİ GIDIM İLERLEYEMEDİM.
şaka bi yana yandex gerçekten işe yarıyor gibi geldi bana tıkır tıkır :)
size bişey deyimde gülün e okula resimleri yüklemek gerekiyomuş bunu bugün söylüyolar şaka gibi :) e okulu bulsam sarıp sarmalıcam ama nerdeee :puhaha:

yalandünya' Alıntı:
Bir hafta önceden bütün işleri yapmak lazım.

Peki karneyi 1 hafta önceden mi basalım? Öğretmenlerin not girişinin bitmesini bekliyoruz. En büyük problemi benim gibi karne basımıyla uğraşanlar yaşıyor. Taktir, teşekkür, onur belgeleri cabası. Bi de bu sene MEB karne, taktir, teşekkür, onur belgesi gibi belgeleri de göndermiyor. Onu da biz basacağız.... MEB bizim işimizi ne zaman kolaylaştırır?

anlamadım ama şu an saat 8.16 ama e okul ates gıbı calısıyor ...Allah nazarlardan esırgesın :)

BBNET
Geri