C CroCoDyIIe Üye Mesajlar 11 18 Ocak 2010 #1 Öğretmenler için e-okul kapandı mı?Lütfen biri bilgi versin!!
C CroCoDyIIe Üye Mesajlar 11 18 Ocak 2010 #2 Pazartesi gün kapanıcak diyolardı.Bilgi vericek kimse yok mu?
formator_ Site Gezgini Mesajlar 61 18 Ocak 2010 #3 e okul şu anda açık hocam not giriyorum şu anda :wink:
B bayx49 Aktif Üye Mesajlar 154 18 Ocak 2010 #4 Bize gelen resmi yazıda 19'una kadar notları girilmesi............diyordu.
V vaaayy Üye Mesajlar 13 18 Ocak 2010 #9 bildiğim kadarıyla e-okul idare tarafından kapatılıyor idarecileriniz kapatmadıysa halen açıktır muhtemelen
bildiğim kadarıyla e-okul idare tarafından kapatılıyor idarecileriniz kapatmadıysa halen açıktır muhtemelen
bluevelvet34 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,077 18 Ocak 2010 #10 Son 1 saattir bende hata veriyor. Giriş yapamıyorum.
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 18 Ocak 2010 #12 bende giremiyorum kullanıcı girişi esnasında bir hata oluştu diyor sürekli! gecenin ilerleyen saatlerinde düzelir inşallah!
bende giremiyorum kullanıcı girişi esnasında bir hata oluştu diyor sürekli! gecenin ilerleyen saatlerinde düzelir inşallah!
A agazi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 480 18 Ocak 2010 #13 e-okul veli bilgilendirme sistemi kapalı bilindiği üzere, öğrenciler onunda yolunu bulmuş sesli olarak güvenlik kodunu dinleyip açıyorlar..
e-okul veli bilgilendirme sistemi kapalı bilindiği üzere, öğrenciler onunda yolunu bulmuş sesli olarak güvenlik kodunu dinleyip açıyorlar..
M mamostecelal Aktif Üye Mesajlar 203 18 Ocak 2010 #14 nasıl sesli dinleyip giriyolar.. açıklayabilir misiniz hocam
M mamostecelal Aktif Üye Mesajlar 203 18 Ocak 2010 #16 benim bildiğim ve denediğim kadarı ile ne kadar dinlersen dinle kendini yeniliyor.. hiç açılmıyor sizin öğrenciler nasıl açıyor.. çok merak ettim gerçekten
benim bildiğim ve denediğim kadarı ile ne kadar dinlersen dinle kendini yeniliyor.. hiç açılmıyor sizin öğrenciler nasıl açıyor.. çok merak ettim gerçekten
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,800 18 Ocak 2010 #18 idare şifresiyle giriyorum tüm okulun not çizelgeleri ve davranış notları çizelgelerini alacağım açılmıyor
idare şifresiyle giriyorum tüm okulun not çizelgeleri ve davranış notları çizelgelerini alacağım açılmıyor