E Okul Hepsi Bir Arada Yeniden

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Daha önce bir kaç arkadaşın denemesi için konu açmıştım . Şimdi prg herkesin kullanımına açık

E-okul sisteminde davranış notu girişi, gözlem formu girişi ve seçmeli ders seçimi (idareciler için) işlerini kolaylaştıran ve bunların hepsini bir arada sunan yeni bir program geliştirdim.

Daha önce davranış notlarını girmenin kısa yolunu paylaşmıştım. Ayrıca idareciler için seçmeli ders programını da geliştirmiştim. Bu şekilde öğretmen arkadaşlarım, saatler sürecek işlerini saniyeler bazına düşürme imkanı sağladı.

Şimdi de özellikle yıl sonunda öğretmenlerin bilgisayar başında e-okulda çokça vakit harcamalarına sebep olan gözlem formu girişini kolaylaştıran bir ekleme daha yaparak daha önceki yazılımlarımla birleştirdim.

Programın giriş ekranı ve kullanım detayları şu şekilde.
.........................
http://www.volkankey.com/e-okul-hepsi-bir-arada/

ben teşekkür ederim.
Umarım arkadaşlar işlerini çabucak halleder.

Kitaplık oluşturma, kitapları öğrencilere kaydetme, karne öğretmen görüş bilgileri otomatik girme gibi ekleri de yapmayı düşünüyordum ama işlerim çok yoğun

bir de deneyen arkadaşların yorumlarını ve önerilerini alırsam sevinirim

bu sene sonu işlemlerinde denemeye başlayacağız hocam,

başarılar dilerim.

Değerli Meslektaşım,

Programın tüm Bilgisayar Öğretmenleri kapsayacak şekilde düzenlenmesi gerekmektedir
meslek liselerinde ve diğer liselerde çalışmakta olan öğretmen arkadaşlarımızda bu programdan istifade etmeleri açısından.

iyi çalışmalar.

aydınDr' Alıntı:
Değerli Meslektaşım,

Programın tüm Bilgisayar Öğretmenleri kapsayacak şekilde düzenlenmesi gerekmektedir
meslek liselerinde ve diğer liselerde çalışmakta olan öğretmen arkadaşlarımızda bu programdan istifade etmeleri açısından.

iyi çalışmalar.
Haklısınız hocam ama test etme imkanım sadece ortaokul için

hocam giriş yapamıyorum. boşluğa "volkankey.com" yazıp girişe tıklıyom ama program kapanıyor. runtime diye bi hata mesajı veriyor...

hlsgzl' Alıntı:
hocam giriş yapamıyorum. boşluğa "volkankey.com" yazıp girişe tıklıyom ama program kapanıyor. runtime diye bi hata mesajı veriyor...
başka hata alan varmı acaba
çoğu kişi de denedim hocam bir sorun yoktu

Merhaba hocam elinize sağlık program güzel olmuş. Programda davranış notları girmeyi denedim. Geliştirmeli, iyi ve çok iyi seçeneklerinden tekini girerken çalışıyor
ama iyi-çok iyi veya iyi-geliştirmeli gibi karışık not girme seçeneği çalışmıyor.

tunc0687' Alıntı:
Merhaba hocam elinize sağlık program güzel olmuş. Programda davranış notları girmeyi denedim. Geliştirmeli, iyi ve çok iyi seçeneklerinden tekini girerken çalışıyor
ama iyi-çok iyi veya iyi-geliştirmeli gibi karışık not girme seçeneği çalışmıyor.
Hocam bu seçeneklerde davranış notları ekranının temiz olmasına dikkat edin.
Yani hepsi geliştirilmeli dedikten sonra karışık yapmayı seçtiğinizde sorun olabilir. Ekranı yenileyip davranış sayfası boş iken deneyin

Hocam bu programda davranış notunda çift seçenekleri eklemeiyor bakabilirmisiniz. Geliştirilmeli, iyi, çok iyi ekliyor fakat karışık iyi çok iyi geliştirilmeli iyi seçenekleri eklemiyor

bilişim21' Alıntı:
Hocam bu programda davranış notunda çift seçenekleri eklemeiyor bakabilirmisiniz. Geliştirilmeli, iyi, çok iyi ekliyor fakat karışık iyi çok iyi geliştirilmeli iyi seçenekleri eklemiyor
Yukarıdaki uyarıma dikkat ettiniz mi hocam?

BBNET
Geri