Hocam zaten amaç E-Okul'daki bu eksikliği giderebilecek pratik bir çözüm olması. Fotoğrafları kullanıma hazırlıyor. Aslında okul idarecileri her öğretmenin kendi sınıfının e-okul fotoğrafını çekmesini isteyebilir. Bu ve bunun gibi yazılımlarla kolaylıkla halledilebilir. Fırsat buldukça ufak tefek yenilikler eklemeye çalışıyoruz.Ellerinize sağlık, geçen dönem çok işime yaradı.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
Uygulamayı indirdim. Gayet güzel. Yalnız mail attığım zaman hem klasörün ismi, hem de fotoğraflara verdiğim numaralar bozuluyor. Yorumlarda böyle bir sorun belirtene rastlamadım. Bir şeyi de yanlış yaptığımı sanmam. Neden böyle, ne önerirsiniz? (şekilde deneme amaçlı bilgisayarların fotoğrafını çektim. 0 ve 1 olarak numara verdim. Klasörün adı da 9/A)
Ekli dosyayı görüntüle 56367
Hocam fırsat bulabilirsem bir ara dosyaları emaile attach ederken isimleri değiştiren küçük bir metod yazacağım. İlginiz için ben teşekkür ederim.Anladım Belirttiğimiz kadar karakteri, dosyaların isimlerinin başından toplu halde silen bir program indirdim. Klasör isimlerini de elle yazdım. Sorun kalmadı. Program çok iş gördü, emekleriniz için teşekkürler.
İlginç hocam ilk kez böyle bir uyarı alıyorum. Akşam kontrol edeceğim. Bilgilendirme için teşekkür ederim.bu öğe cihazınızın bulunduğu ülkede yüklenemez hatası veriyor play store da bi bakarmısınız
Çok güzel olmuş, çok beğendim.
Çekilen fotoğrafların orijinal halleri de bir sınıf klasörünün içinde orijinaller diye bir klasöre kaydedilse, resimlerin daha kaliteli hallerini daha sonra başka işlerde kullanabilirdik. Ancak bu haliyle de e-okul fotoğraf işlerimizi çok kolaylaştıracak.
Kesilmiş ama küçültülmemiş, kalitesi düşürülmemiş hali.Orjinal hallerini saklamak isteyenler için ayarlara bir opsiyon ekleyeceğim. İsteyenler kullanıcılar orjinal hallerini de kaydedebilecek. Yalnız orjinal halinden kasıt fotoğrafın tamamı mı yoksa kesilmiş ama küçültülmemiş hali mi?
Hocam sanırım burada ülke durumundan ziyade telefonla uyumlu olmama durumu var. Telefonunuzla uyum sağlamama durumunu araştırıyorum.samsung s5 var yüklenmiyor tel yurt dışından gelme pasaporta işli
AppStore da olmasını ben de isterdim hocam ama şuan Android projeleri üzerinde çalışabilecek vakti ancak bulabiliyoruz.Hocam elinize sağlık bide app store da olsaydı çok güzel olacaktı![]()
Telefonunuz Samsung Galaxy Note 4 mü?Gerekli.bilgileri girdikten sonra sınıf ve öğrenci listesini oluşturunca dağıtım yap dediğim de uygulama durduruldu hatası veriyor