e-okul fotoğraf yükleme BTR görevi mi?

Kodla Büyü

_miracle_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
vereceği her görevi formatör öğretmenimiz, formatörümüz diye veren müdür yardımcıları ve müdür yardımcıları ne derse onaylayan bir müdürümüz var.

kurs listeleri için yardım istediler, sosyal kulup listeleri (5-6-7-8) istediler yaptım... Bahane: excel de iyi değillermiş... Formatörmüşüz...
1-2 anlattım ama yok kendi işlerini aldığımız ek ders varlığında yıkmaya kararlılar...

şimdi de hocam e -okul fotoğraflarını verelim de yükleyin dedi... Tadım kaçmasın norm fazlası olmak da var diyorum ama zoruma gidiyor içten içe sinir oluyorum.

Benim durumumda olduğunuzda ne yaptınız?

en azında fotoğrafları kendin çek yükle dememiş hocam. 8 lerden bir öğrenciyi al göster yüklesin günü kurtar. ya da yüklemiyorum de silahını çek :)

idarecilerin yaptığı bütün işleri yaptım.
bir de ortaokul olmama rağmen mdr. yrd. 35 saat haftalık ders programı yaptırdı.

Sus sus yıprandım ya...

_miracle_' Alıntı:
bir de ortaokul olmama rağmen mdr. yrd. 35 saat haftalık ders programı yaptırdı.

Sus sus yıprandım ya...
hocam hepimiz yapıyoruz bu işleri ama burada kilit nokta karşıdaki "insan" ın tutumu. insanla karşılaşıyorsun her işi yapıyorsun haz alıyorsun. "insan"la karşılaşıyorsun lanet ediyorsun :)

bidene' Alıntı:
_miracle_' Alıntı:

Sus sus yıprandım ya...
hocam hepimiz yapıyoruz bu işleri ama burada kilit nokta karşıdaki "insan" ın tutumu. insanla karşılaşıyorsun her işi yapıyorsun haz alıyorsun. "insan"la karşılaşıyorsun lanet ediyorsun :)

her işte "Formatör" sözünü duyduğumdan gıcık olmuş olabilirim :shock: görevim algısıyla geliyorlar sesimi çıkartmayım diye...

Okulda iki bilgisayar öğretmeniyiz,diğer arkadaş btr ben de 30 saat derse giriyorum,müdür bana geldi 8 lerin fotosunu çekip yüklermisin dedi,btr olan arkadaş neden yapmıyor deyince sinirlenip odasında görüşmeye davet etti,beterin beteri var hocam. Òglen 30 saat dersim var sabah gelip foto cekecekmisiz,o günden beri aramız mesafeli.

conquest014' Alıntı:
Okulda iki bilgisayar öğretmeniyiz,diğer arkadaş btr ben de 30 saat derse giriyorum,müdür bana geldi 8 lerin fotosunu çekip yüklermisin dedi,btr olan arkadaş neden yapmıyor deyince sinirlenip odasında görüşmeye davet etti,beterin beteri var hocam. Òglen 30 saat dersim var sabah gelip foto cekecekmisiz,o günden beri aramız mesafeli.

hocam sende yanlış yapmışsın :)

bu görev senin görevin değil tabi ki ama o diğer btr olan arkadaşın da görevi değil. Müdür yardımcısının görevi...

bidene' Alıntı:
aynen öyle.

_miracle_' Alıntı:
vereceği her görevi formatör öğretmenimiz, formatörümüz diye veren müdür yardımcıları ve müdür yardımcıları ne derse onaylayan bir müdürümüz var.

kurs listeleri için yardım istediler, sosyal kulup listeleri (5-6-7-8) istediler yaptım... Bahane: excel de iyi değillermiş... Formatörmüşüz...
1-2 anlattım ama yok kendi işlerini aldığımız ek ders varlığında yıkmaya kararlılar...

şimdi de hocam e -okul fotoğraflarını verelim de yükleyin dedi... Tadım kaçmasın norm fazlası olmak da var diyorum ama zoruma gidiyor içten içe sinir oluyorum.

Benim durumumda olduğunuzda ne yaptınız?
hocam bu sene 5 lerin resmini çektim küçülttüm idareye teslim ettim...gerisi beni bağlamaz.bunu da belirttim...ben teknik alt yapısını hazırlarım çekim ve küçültme..gerisi sizin dedim...tamamını yapma bölerek yap o zaman onlarda yapmış olur. iki tarafın da gönlü olur.bu iş seni yoran bir iş değil. ama ders programı hazırlama vs onlara ben de gelmem yapmam da...çünkü muhatap sen olduğun için öğretmenlerin hoşuna gitmediğinde ders programı için tartışan gene sen olacaksın. idareci de topu sana atacağı için o rahat olacak...
nacizane tavsiyem iş yükün çok değilse yardımcı ol ama bu senin asli işlerini engelliyorsa dur demesini de bil..ben okuldaki lisans konusunda beden eğitimi öğretmenlerine yardımcı oluyorum...benim için 5 dk...elime yapışmaz..ama şahsi pc getirmek istiyorlar kesin bir dille reddediyorum, küsen oluyor. umurumda değil çünkü pc nin herşeyiyle hazır olması 2-2.5 saat...benim için çok uzun bir süre...demek istediğim bu. seni engellemeden yormadan yardımcı ol bence.ama mutlaka hayır demesini bil.unutma hayırda hayır vardır :)

Arkadaşlar firefox imacros da hazırlanan macrolar var nette aratın bulursunuz tek tuşla tüm okulun resimlerini yüklersiniz.

Mecburiyet konusuna gelince bizim işimiz idareci tarafından da öğretmen tarafından da tamamen iyi niyet işi yoksa btr de öğretmen de idare de bu benim işim değil demeye başlarsa inan okulda hiçbir iş ilerlemez hocam. Kazan kazan mantığını işletmek lazım. Resim yüklemek senin için 10 dakikalık iş ama o adam en az bir gün uğraşır. Hallet eline yapışmaz senin de illaki idareye bir işin düşer onların da sana faydası olur

ernestososa' Alıntı:
conquest014' Alıntı:

hocam sende yanlış yapmışsın :)

bu görev senin görevin değil tabi ki ama o diğer btr olan arkadaşın da görevi değil. Müdür yardımcısının görevi...
Biliyorum idarecilerin görevi olduğunu ama btr dururken de bana sölemelirene şaşirmistim,eski okulunda fotoğrafçı gelip çekiyordu uygun bir fiyata..

Hocam zamanında fazlasıyla yaptım.Artık çalıştığım okullarda ben tasarımcıyım diyorum.Windowstan anlamam, excel bilmem, donanım hayatta anlamam.Varsa illustrator işiniz yapayım diyorum artık tüm bilgisayar işleri başka bir arkadaşa kaldı.

BBNET
Geri